Breaking News

Πώς θα ανοίξουν τα σχολεία στις 11 Ιανουαρίου (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ανακοίνωση του νέου lockdown έφερε πολλές αναταράξεις, ανάμεσα σε αυτές και το θέμα της επιστροφής των μαθητών στα σχολεία.

Χθες, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, ο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας τόνισε: «Τα σχολεία μας θα ανοίξουν 11 Ιανουαρίου.  Όλες οι βαθμίδες. Και είναι προφανές ότι με την κίνηση αυτή της Κυβέρνησης διευκολύνονται και οι ειδικοί της Επιτροπής στις αποφάσεις τους. Γιατί είναι πραγματικά δύσκολο 4 του μηνός να ξέρει κανείς τι θα συμβαίνει στις 11. Έχουμε, όμως, πάρει μέτρα από σήμερα, τα οποία είναι αρκετά πιο αυστηρά και  κάνουμε στους πολίτες να τα τηρήσουν».

Τα σχολεία θα ανοίξουν με αυστηρά μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού για μαθητές και εκπαιδευτικούς, τεστ και κλιμακωτό ωράριο.

Ωστόσο μένουν πολλά ερωτηματικά σχετικά με το ποιες άλλες διαφοροποιήσεις θα φέρει ο σχεδιασμός για επαναλειτουργία των σχολείων.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», όπου μίλησε και ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Θεόδωρος Τσούχλος. Στο 2ο βίντεο οι χθεσινές δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα στον ΣΚΑΪ.