Breaking News

Σάκης Τανιμανίδης: «Μου λείπει το Survivor - Με τη Χριστίνα δυσκολευτήκαμε να κάνουμε παιδιά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό φιλοξενήθηκε ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος μίλησε - μεταξύ άλλων - για την απόφασή του να μην πάει στο  Survivor λόγω εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα, η οποία περιμένει δίδυμα.

«Μπήκαμε στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης, "γεννάμε" τέλη Ιουλίου περίπου, αλλά δεν ξέρουμε ακόμα το φύλο των μωρών. Δυσκολευτήκαμε αρκετά, σε αριθμό δεν θυμάμαι πόσες ήταν οι προσπάθειες να κάνουμε παιδιά. Όταν παντρευτήκαμε είπαμε να κάνουμε κι ένα παιδάκι. Δεν ήρθε τόσο εύκολα» τόνισε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Νωρίτερα είπε για τη σχέση του με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali και την απόφασή του να μην ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο:

«Δεν ισχύει ότι έχουν χαλάσει οι σχέσεις μου με τον Acun... Έκανα μία σκέψη: 20 χρόνια μετά θα θυμάμαι πίσω την τέταρτη φορά που πήγα να κάνω το Survivor ή τη γέννηση των δύο μου παιδιών; Κι εκείνη τη στιγμή αποφάσισα αμέσως ότι θα μείνω στην Ελλάδα».

Και πρόσθεσε: «Δεν βλέπω το Survivor γιατί μου λείπει... Με τον Γιώργο Λιανό είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Μιλήσαμε προχθές με βίντεο κλήση».

Δείτε όσα είπε στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος εμφανίστηκε και επίσημα στο Πρωινό.