Breaking News

Survivor - Αγγελική Λάμπρη: «Ο Περικλής έχει φτάσει στα όριά του - Ευτυχώς έφυγα την κατάλληλη στιγμή» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις χθεσινές δηλώσεις της στο Νίκο Μουτσινά, το μεσημέρι της Παρασκευής η Αγγελική Λάμπρη, που αποχώρησε από το Survivor, φιλοξενήθηκε το πλατό του «Love It». Μεταξύ άλλων, είπε:

«Δε θέλω να δω επεισόδια γιατί είναι άλλο το "είσαι μέσα" κι άλλο το "τι επιλέγουν να φανεί". Είδα το πρώτο επεισόδιο κι έμεινα παγωτό γιατί είδα ανθρώπους, που περνάγαμε καλά, να τσακώνονται μόνο. Δεν είδα πλάκα, δεν είδα τίποτα...

Ο Περικλής Κονδυλάτος δεν ήταν έτσι όταν ήμασταν μαζί. Ο Περικλής είναι πολύ δίκαιος άνθρωπος, υπέρ της ομάδας και λειτουργεί ομαδικά. Προφανώς τον έχουν ενοχλήσει κάποια πράγματα κι έχει φτάσει στα όριά του, τα έχει ξεπεράσει.

Όταν ήμουν στο Survivor, τις δύο εβδομάδες, αυτό το κλίμα δεν υπήρχε. Είχαμε μια υπόνοια ότι μπορεί να συμβαίνει αυτό στους Μαχητές, αλλά σε εμάς δεν υπήρχε... Ήμασταν ομάδα, γελούσαμε και περνούσαμε καλά όλοι και η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ευτυχώς έφυγα την κατάλληλη στιγμή. Αυτό που βλέπω αυτή τη στιγμή με στενοχωρεί. Βλέπω ανθρώπους να βγάζουν έναν χαρακτήρα που δεν μ' αρέσει...».

Δείτε στα βίντεο όσα είπε η Αγγελική Λάμπρη.