Breaking News

Survivor: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση - Κοψιδάς κατά Κονδυλάτου: «Με έχει κατηγορήσει...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Οι Κόκκινοι έχασαν και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας και οδηγήθηκαν στο συμβούλιο, προκειμένου να υποδείξουν ξανά υποψήφιο προς αποχώρηση. Πρώτη υποψήφια είχε αναδειχθεί η Ασημίνα Ιγγλέζου...

Από την ψηφοφορία της Κόκκινης ομάδας δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε τον Περικλή Κονδυλάτο. Για την απόφασή του, εξήγησε:

«Ενώ ο Περικλής έχει ανέβει αγωνιστικά και έχει φέρει νίκες στην ομάδα, με έχει κατηγορήσει ότι εγώ υποκινώ τις διαδικασίες ψηφοφορίας, κάτι που δεν ισχύει. Επίσης έχω βάσιμες υποψίες ότι το ίδιο έκανε ο Περικλής από την πρώτη εβδομάδα, με κάποια ομάδα ατόμων. Ακόμη, έχω κατηγορηθεί για αρχηγική συμπεριφορά, που δεν ισχύει. Ορίστηκα αρχηγός από τους κανόνες του παιχνιδιού για να στήσω μια καινούργια ομάδα. Δεν το έχω παίξει ποτέ αρχηγός και ό,τι κάνω το κάνω για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Ασημίνα ΙγγλέζουΑνθή Σαλαγκούδη και Περικλής Κονδυλάτος.

Νωρίτερα επικράτησε ένταση στο συμβούλιο ανάμεσά στις δύο ομάδες, με το Νίκο Μπάρτζη να μη δέχεται τη συγγνώμη του Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας του είπε «αυτά να τα κάνεις στα πρόβατά σου».

Δείτε στα βίντεο όσα έγιναν στο συμβούλιο.