Breaking News

Survivor - Έκρηξη από τον Πάνο Καλλίδη στο συμβούλιο: «Ντροπή τους!» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν το συμβούλιο παίκτες των Κόκκινων, με δηλώσεις τους στην κάμερα του Survivor, κατηγόρησαν τον Πάνο Καλλίδη των Μπλε ότι έκρυβε λάδι πριν γίνουν οι αλλαγές στις ομάδες....

Τις κατηγορίες εξέφρασε στο συμβούλιο ο Τριαντάφυλλος, ενώ στη συνέχεια μίλησε και ο Περικλής Κονδυλάτος. Επίσης, ο Γιώργος Κοψιδάς θύμισε ότι ο Καλλίδης είχε φάει ρύζι με την Κάτια Ταραμπάνκο.

Κατόπιν ο Πάνος Καλλίδης ξέσπασε και είπε: «Ντροπή σε μερικά άτομα που η κουβέντα τους είναι προτετελεσμένη. Πριν γίνει το δικαστήριο δεν λέμε ότι το έχω κάνει. Εγώ αρνούμαι κατηγορηματικά, δεν το έχω κάνει, ποτέ δεν  έκλεψα λάδι και δεν ξέρω πως ο συνάδελφος μου πήρε τον λόγο από όλους και βγήκε και το είπε πρώτος. Είμαι έτοιμος να σκάσω για αυτό που κατηγορούμαι... Ντροπή τους, μόνο αυτό λέω, ντροπή τους αν με έχουν βάλει σε ένα τέτοιο λούκι! Γιατί εγώ κλέφτης δεν υπήρξα ποτέ! Ας ορκιστούν και στα παιδιά τους αν έχει βρεθεί στην καλύβα μου λάδι. Ντροπή τους, μόνο αυτό έχω να πω...».

Στη συνέχεια ο Καλλίδης υποστήριξε ότι βρήκε λάδι κινητήρα και το κράτησε προκειμένου να φτιάξουν καντηλάκια για την καλύβα, γεγονός που επιβεβαίωσε και η Άννα Μαρία Βέλλη. Ωστόσο οι Κόκκινοι επέμειναν ότι βρήκαν λάδι φαγητού.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο.