Breaking News

Survivor - Γιώργος Λιανός: «Οφείλουμε να ακούμε τη γνώμη του κόσμου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για το Survivor από τον Άγιο Δομίνικο στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην Ανθή Σαλαγκούση, που αναδείχθηκε ως η πιο δημοφιλής παίκτρια των Κόκκινων και απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το αν θα αλλάξει το καθεστώς της ψηφοφορίας. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ το αποτέλεσμα το μαθαίνω λίγο πριν το ανακοινώσω... Στην ψηφοφορία αυτή οποιοσδήποτε θέλει - όπως και συγγενείς παικτών - μπορεί να παρέμβει και να ζητήσει τα ακριβή αποτελέσματα. Οπότε η διαδικασία είναι 100% καθαρή...

Μετά την ανακοίνωση δεν υπήρξε καυγάς μεταξύ των παικτών. Φυσικά δεν το περίμεναν. Από κει και πέρα κάποιοι έκαναν τις υποθέσεις τους και κάποιοι συστρατεύτηκαν.

Δεν μπορώ να δώσω πολλές πληροφορίες σχετικά με το αν θα αλλάξει ή όχι η διαδικασία της ψηφοφορίας. Πάντως, απ’ ότι έχει φανεί και στα social media του Survivor που διαχειρίζεται ο ΣΚΑΙ, έχει γίνει μια μεγάλη δημοσκόπηση. Όπως οι τηλεθεατές αγαπούν το συγκεκριμένο πρότζεκτ, το ίδιο το αγαπάμε κι εμείς. Οπότε οφείλουμε να ακούμε τη γνώμη του κόσμου και να έχουμε μια συζήτηση για να έχουμε το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Νομίζω ότι στα Survivor - επειδή θέλουμε να αποφύγουμε και φαινόμενα που είχαν γίνει στο παρελθόν, όπως με τον Χανταμπάκη, που γινόντουσαν διάφορα πράγματα που δεν ήταν καθόλου όμορφα, και τώρα γίνονται κάποια πράγματα που δεν είναι καθόλου όμορφα - πάντα η ψήφος είναι θετική. Δηλαδή, ψηφίζεις παίκτη που θέλεις να παραμείνει στο Survivor».

Να σημειωθεί ότι Γιώργος Λιανός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει το ατομικό αγώνισμα ασυλίας.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή «Ευτυχείτε», όπου προβλήθηκαν και πλάνα από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο.