Breaking News

Survivor: Η Κάτια παραδέχτηκε ότι έφαγε κρυφά - Ο Αλέξης «έδωσε» την Ελευθερία... «Ήρθε να με πείσει για την ψηφοφορία» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τις κατηγορίες της Ελευθερίας Ελευθερίου προς την Κάτια Ταραμπάνκο ότι βρίσκει φαγητό και δεν το μοιράζεται, στο επεισόδιο της Τετάρτης η παίκτρια των Διασήμων παραδέχτηκε ότι βρήκε ένα μικρό σακουλάκι με ρύζι.

«Μαγείρεψα κρυφά από σας, Εκείνο το μεσημέρι, με αετίσιο μάτι, με είδε ο Πάνος (Καλλίδης). Είδε ότι στο κουπάκι είναι ρύζι και το μοιράστηκα με τον Πάνο. Το φάγαμε μαζί. Σκόπευα να κρατήσω αυτό το σακουλάκι για το ενδεχόμενο που δεν θα την πάλευα σωματικά για να "μπουστάρω" τον εαυτό μου. Το ξέρω ήταν εγωιστικό, βλακεία και λάθος μου» είπε στους συμπαίκτες της.

Η κίνηση του Πάνου Καλλίδη να φάει από το ρύζι της Κάτιας εκνεύρισε ιδιαίτερα τον Περικλή Κονδυλάτο, ο οποίος το εξέφρασε αργότερα με δηλώσεις του στην κάμερα.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Παππάς - όπως θα δείτε στο 3ο βίντεο -, ο οποίος στο συμβούλιο είχε ζητήσει από όσους ψήφισαν τον Γιώργο Κοψιδά να εξηγήσουν τους λόγους αλλά δεν πήρε απάντηση, είπε στην κάμερα για την  Ελευθερία Ελευθερίου:

«Η Ελευθερία υποκινήθηκε από συμπαίκτη και ήρθε με ζουζουνίστικο ύφος να με πείσει για την ψηφοφορία».

Μάλιστα ήταν περιγραφικός στις δηλώσεις του, ενώ συζήτησε το συγκεκριμένο θέμα και με τους συμπαίκτες του, με τον Γιώργο Κοψιδά να τον ευχαριστεί για τη στήριξή του.

Δείτε τα βίντεο.