Breaking News

Survivor: Η ομάδα που κέρδισε το λαχταριστό έπαθλο και τα δάκρυα του Τριαντάφυλλου μετά τα σχόλια του James (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο επεισόδιο του Survivor, που προβλήθηκε την Κυριακή στον ΣΚΑΪ, μπήκαν δύο νέες παίκτριες, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Βαλέρια Χοψονίδου, που ενσωματώθηκαν στους Κόκκινους και στους Μπλε αντίστοιχα.

Στο αγώνισμα με έπαθλο ένα λαχταριστό γεύμα, που ήταν pizza, οι Μπλε κέρδισαν για ακόμη μία φορά, αυτή τη φορά οριακά με 10-9. Στο τελευταίο παιχνίδι ο James Καφετζής νίκησε τον Γιώργο Κοψιδά.

Μετά τη νίκη του ο James έκανε μία κίνηση προς τους Κόκκινους σαν να τρώει, ενώ στη συνέχεια ειρωνεύτηκε τον Τριαντάφυλλο. Συγκεκριμένα του είπε... "αν θέλει να του δώσει τον αριθμό για να παραγγείλει πίτσα".

Αργότερα ο Τριαντάφυλλος ξέσπασε σε δάκρυα από τα νεύρα του - όπως είπε - ενώ οι συμπαίκτες του ήταν εκνευρισμένοι που ο James μίλησε με τέτοιον τρόπο σε έναν μεγαλύτερό του.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγωνίσματος o James ευχαρίστησε την Ανθή Σαλαγκούδη που έκανε δυνατότερη την ομάδα του, καθώς - ως η πιο δημοφιλής παίκτρια των Κόκκινων - ψήφισε έξυπνα στο τελευταίο συμβούλιο για να σώσει τον Περικλή Κονδυλάτο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Δείτε τα βίντεο.