Breaking News

Survivor - Κάτια Ταραμπάνκο: «Δεν έκλεψα το ρύζι, το βρήκα στα σκουπίδια» - Θέλει να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένη η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία πριν αρκετές μέρες αποχώρησε για λόγους υγείας από το Survivor.

Το όμορφο μοντέλο μοιράστηκε με τους τηλεθεατές την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αναφέρθηκε σε συμπαίκτες της, ενώ ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν έκλεψε ρύζι.

«Δεν έκλεψα ποτέ το ρύζι, το βρήκα στα σκουπίδια. Δεν ξέρω από που ξεκίνησε να παίζει η λέξη "κλέψιμο" δίπλα στο όνομά μου. Δεν έκλεψα ποτέ από τις προμήθειες, δεν έβαλα χέρι στις προμήθειες, δεν ήμουν διαχειρίστρια των προμηθειών, οπότε δεν έβαλα χέρι ποτέ και στο λάδι» τόνισε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Όταν την ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς αν θα ήθελε να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, απάντησε: «Θα ήθελα πάρα πολύ να ξαναπάω αν μου το επέτρεπε η παραγωγή, 10 κιλά παραπάνω, γιατί αλλιώς δεν γίνεται, είχα ξεκινήσει να καίω οξυγόνο».

Να σημειωθεί ότι στις πρώτες δηλώσεις της, μετά την αποχώρησή της, είχε σημειώσει: «Η αλήθεια είναι πως απλά με εγκατέλειψε το κορμί μου. Έδωσα το 100% από την αρχή και μάλλον αυτό ήταν το λάθος μου ουσιαστικά, γιατί μου έφυγε η ενέργεια πάρα πολύ γρήγορα».

Δείτε όσα είπε στο Νίκο Μουτσινά.