Breaking News

Tanya Roberts: Πέθανε το κoρίτσι του James Bond και «βασίλισσα της ζούγκλας» (videos+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου, σε ηλικία 65 ετών, της Tanya Roberts, η οποία είχε υποδυθεί τη Stacey Sutton το 1985 στην ταινία James Bond "A View to a Kill", στο πλευρό του Roger Moore. Ένα χρόνο πριν, το 1984, είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία "Sheena: Η βασίλισσα της ζούγκλας".

Σύμφωνα με τη Daily Mail, που επικαλείται δήλωση του φίλου της Mike Pingel, ο θάνατός της δεν σχετίζεται με τον κορονοϊό.

Το TMZ αναφέρει ότι την παραμονή των Χριστουγέννων η όμορφη ηθοποιός είχε βγάλει τα σκυλιά της βόλτα και κατέρρευσε όταν επέστρεψε στο σπίτι της στο Hollywood Hills του Λος Άντζελες. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε, αλλά δεν συνήλθε ποτέ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, πηγές τόνισαν στο TMZ ότι πριν καταρρεύσει η Tanya Roberts φαινόταν απόλυτα υγιής και μάλιστα συμμετείχε σε video chat με τους θαυμαστές της.

Η Victoria Leigh Blum, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1955 στη Νέα Υόρκη.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο στα τέλη της εφηβείας της, παντρεύτηκε τον σεναριογράφο Barry Roberts το 1974 και άρχισε να σπουδάζει για να γίνει ηθοποιός στη δραματική σχολή "Actors Studio". Το 1975 έκανε το ντεμπούτο της στην ταινία "Forced Entry".

To 1977 εγκαταστάθηκε μόνιμα στο Λος Άντζελες με τον σύζυγό της, ο οποίος πέθανε το 2006. Το ζευγάρι δεν απέκτησε παιδιά.

Ανάμεσα στις ταινίες που πρωταγωνίστησε και οι: "Body Slam" (1986), "Purgatory" (1988), "Twisted Justice" (1990), και "Legal Tender" (1991 - γράφτηκε από τον σύζυγό της).

Μεταξύ άλλων, έπαιξε και στην πέμπτη και τελευταία σεζόν (1980-1981) της σειράς "Charlie's Angels".



Στη φωτογραφία που ακολουθεί ποζάρει με τον σύζυγό της το 1985.


Τα βίντεο είναι από τις ταινίες "A View to a Kill" και "Sheena".