Breaking News

Το ξέσπασμα της Λένας Μαντά: «Ο Ανδρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου είναι αχάριστοι» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Διαδικτυακή συνέντευξη στην εκπομπή «7» του «The Caller» και στη Χρίσλα Γεωργακοπούλου παραχώρησε η Λένα Μαντά, που ξέσπασε κατά των Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου. Συγκεκριμένα, η γνωστή συγγραφέας είπε:

«Όταν μου είπαν ότι βιβλίο μου πουλάει πάρα πολύ στην Κύπρο, νομίζω ότι τότε εpωτεύτηκα τους Κύπριους χωρίς να έχω πατήσει το πόδι μου στην Κύπρο...

Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε με τον Ανδρέα Γεωργίου ούτε με τον Κούλλη Νικολάου, που ήταν παραγωγός. Το πρόβλημά μου πάντα και αντιδρώ άσχημα είναι όταν ο άλλος με αδικεί...

Μετά το "Βαλς με 12 θεούς" άνοιξαν διάπλατα γι' αυτούς τους ανθρώπους οι πόρτες του ΑΝΤ1. Δεν μου είπαν ποτέ ένα "ευχαριστώ". Είναι αχάριστοι και το λέω χωρίς να ντρέπομαι γιατί δεν με πήραν ποτέ ένα τηλέφωνο να μου πουν "Βρε Λένα, να είσαι καλά".

Εδώ δεν πληρώθηκε το Βαλς. Πήρα εγώ 1 ευρώ από τη μεταφορά του Βαλς; Όχι! Γιατί δεν είχαν λεφτά για να το κάνουν. Όταν ήρθε στον ΑΝΤ1 και έπαιξε για 2 σεζόν και φάγανε ψωμί απ' αυτή τη δουλειά, μπράβο τους... αλλά πάρε ένα ρημάδι τηλέφωνο και πες "Ρε Λένα, να είσαι καλά"».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που πρόβαλε το «Ευτυχείτε». Ολόκληρη η συνέντευξη στο 2ο βίντεο.