Breaking News

Το ταξίδι των Beckhams στο Μαϊάμι (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Victoria και ο David Beckham φάνηκαν να απολαμβάνουν το γεύμα τους με τα τρία από τα τέσσερα παιδιά τους, τον 18χρονο Romeo, τον 15χρονο Cruz και την 9χρονη Harper. Η οικογένεια καταγράφηκε το Σαββατοκύριακο στο παραθαλάσσιο εστιατόριο του Setai Hotel, στο Μαϊάμι.

Ο μεγαλύτερος γιος τους, ο 21χρονος Brooklyn, φέρεται να ήταν με την αρραβωνιαστικιά του, την Αμερικανίδα ηθοποιό Nicola Peltz, που γιόρτασε πρόσφατα τα 26ά γενέθλιά της, με τη Victoria να της εύχεται στο Instagram, ανεβάζοντας και φωτογραφία στην οποία ποζάρουν όλοι μαζί.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια ταξίδεψε τις ημέρες των Χριστουγέννων στις ΗΠΑ με ιδιωτικό τζετ, ενώ γιόρτασε τη νέα χρονιά στην εντυπωσιακή έπαυλη της οικογένειας της ηθοποιού.

Οι πληροφορίες ήθελαν το νεαρό ζευγάρι να παντρεύεται σε δύο διαφορετικές τελετές το 2021, σε Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ, ωστόσο η πανδημία του κορονοϊού ίσως ανατρέψει τα σχέδιά τους.

Μια πηγή είπε στη The Sun ότι ο παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής έκανε το ταξίδι λόγω των υποχρεώσεών του στην Inter Miami CF, την ίδρυση της οποία είχε επισημοποιήσει το Σεπτέμβριο του 2018. Η νέα ομάδα εντάχθηκε στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (MLS) και έκανε το ντεμπούτο της τον Μάρτιο του 2020...

Δείτε τις φωτογραφίες και στο τέλος την ανάρτηση της Victoria Beckham για τα γενέθλια της Nicola Peltz.