Breaking News

Χ. Βαρθακούρης: «Όσο είναι σε εξέλιξη η υπόθεση του Κ. Σπυρόπουλου η Χριστίνα Πολίτη δεν θα είναι στην εκπομπή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
H δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη δεν εμφανίστηκε στη χθεσινή πρεμιέρα της εκπομπής «Σου Κου Family», με την Αντελίνα Βαρθακούρη να εξηγεί στους τηλεθεατές: «Όπως είχατε πληροφορηθεί από τα Μέσα το τελευταίο διάστημα, πιθανόν να γνωρίζετε ότι η Χριστίνα Πολίτη είναι συνεργάτης της εκπομπής μας... Λόγω κάποιου προσωπικού θέματος, με όλο αυτό που έχει προκύψει με τον Κώστα Σπυρόπουλο, ο οποίος είναι σύντροφός της, η Χριστίνα Πολίτη δεν θα είναι στην παρέα μας αυτό το διάστημα».

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησαν για την πρεμιέρα της εκπομπής τους, με την πρώτη να τονίζει μπροστά στην κάμερα:

«Η Χριστίνα είναι στην ομάδα μας, είναι στην εκπομπή, αλλά είναι πολύ φυσιολογικό να μην εμφανιστεί διότι έχει να διαχειριστεί ένα προσωπικό της θέμα, είναι η σύντροφος του Κώστα Σπυρόπουλου... Είναι μέρος της εκπομπής και θα δούμε...».

Όταν οι ρεπόρτερ της επισήμαναν ότι στους τίτλους έναρξης της εκπομπής δεν υπήρχε το όνομα της Χριστίνας Πολίτη, απάντησε: «Αυτό δεν το γνωρίζω, αλλά το όνομά της μπορεί να μην μπήκε γιατί δεν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα».

«Όσο είναι σε εξέλιξη η υπόθεση του Κώστα Σπυρόπουλου η Χριστίνα δεν θα είναι μαζί μας στην εκπομπή» διευκρίνισε ο Χάρης Βαρθακούρης.

«Ας αφήσουμε τη Χριστίνα στην ησυχία της να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, όπως θα έκανε η κάθε γυναίκα αν ήταν στη θέση της. Δεν ξέρουμε τίποτα, η Δικαιοσύνη έχει το λόγο» πρόσθεσε η Αντελίνα.

Δείτε το βίντεο από το «Έλα χαμογέλα».