Breaking News

Χρήστος Πλαΐνης: «Δεν είμαι πολύ κοινωνικός, νιώθω χαρά και θαλπωρή με το lockdown» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Χρήστος Πλαΐνης κάθισε την Κυριακή στον καναπέ του Dot, όπου αναφέρθηκε στη σειρά «Άγριες Μέλισσες», στην οποία πρωταγωνιστεί. Επίσης, μίλησε για τα λάθη που έκανε στο παρελθόν στις σχέσεις του, το αδιέξοδο μετά το πρώτο του διαζύγιο και την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό της συζύγου του.

Ο ηθοποιός έχει δύο παιδιά, έναν γιο από τον πρώτο του γάμο και μία κόρη που απέκτησε με τη νυν σύζυγό του, την ηθοποιό και ψυχολόγο Σταυρίνα Ψιμοπούλου.

«Τα Χριστούγεννα ήταν εξαιρετικά, πέρασα πολύ καλά και ξεκουράστηκα. Δεν με επηρέασε το lockdown» είπε ο Χρήστος Πλαΐνης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είμαι περήφανος για την οικογένεια μου... Φίλους έχω, αλλά δεν βγαίνω πολύ. Δε νομίζω ότι είμαι και πολύ κοινωνικός τελικά γιατί η χαρά και η θαλπωρή που νιώθω με το lockdown και το ό,τι είμαστε κλεισμένοι στο σπίτι μάλλον έχει αρχίσει να με προβληματίζει... Η καραντίνα επηρέασε θετικά την οικογένειά μου, με τη γυναίκα μου δεν βαρεθήκαμε».

«Έκανα πολλά λάθη στο παρελθόν, δεν φέρθηκα σωστά στις σχέσεις μου» επισήμανε, χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Θέλω το "για πάντα" έτσι όπως είναι τώρα η ζωή μου. Μέσα στη μέρα λέω πολλές φορές "σ' αγαπώ" στη γυναίκα μου» τόνισε ο ηθοποιός.

«Βρέθηκα σε δύσκολη θέση μετά το χωρισμό από τον πρώτο γάμο μου. Ήταν δύσκολη συνθήκη γιατί υπήρχε κι ένα παιδί. Δεν είχα σκοπό σε καμία περίπτωση να ξαναφτιάξω τη ζωή μου. Έλεγα ότι θα ασχοληθώ αποκλειστικά με το μεγάλωμα του γιου μου» εξομολογήθηκε.

Και συνέχισε: «Όταν γνώρισα τη γυναίκα μου της είχα πει ότι δεν σκοπεύω να ξαναπαντρευτώ και να κάνω άλλο παιδί. Η σύζυγός μου είναι 11 χρόνια μικρότερή μου. Εγώ είμαι 46 και είμαστε 7 χρόνια μαζί».

Δείτε το βίντεο.