Breaking News

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν καταλαβαίνω γιατί η ζήλια είναι κακό συναίσθημα, χαίρομαι που ζηλεύω τον άντρα μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχθηκε στο After Dark την art director και κριτή του GNTM Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία μίλησε για το ρόλο της στην εκπομπή, σχολίασε τα προβλήματα που έφερε η δυσλεξία στην καθημερινότητά της, ενώ μπήκε αποφασισμένη και στο εξομολογητήριο, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις.

Επίσης, αναφέρθηκε στην οικογένειά της και στο ρόλο της ως μαμά και εξήγησε τους λόγους που παντρεύτηκε τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη, ενώ αποκάλυψε αν τον ζηλεύει. 

«Δεν καταλαβαίνω γιατί η ζήλια είναι κακό συναίσθημα. Εγώ χαίρομαι που ζηλεύω τον άντρα μου. Είμαστε πάνω από 13 χρόνια μαζί και το ό,τι τον ζηλεύω και με ζηλεύει ακόμα δείχνει ότι είμαστε ζωντανοί οργανισμοί και θέλουμε ο ένας τον άλλον. Βέβαια, όλα είναι μέχρι ενός σημείου, το θέμα είναι πώς θα τα εκφράσεις και να μην ξεφεύγεις απ' τα όρια» είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Και πρόσθεσε: «Αργήσαμε να παντρευτούμε. Στο γάμο είχαμε παρανυφάκι τη Ροζαλία. Ο γάμος έγινε κυρίως για πρακτικούς λόγους, αλλά ήταν ρομαντικός, η πιο ωραία στιγμή στη ζωή μου».

Δείτε τη συνέντευξη.