Breaking News

Αγγελική Λάμπρη: «Ο θυμός δεν έφυγε ποτέ από μέσα μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Αγγελική Λάμπρη φιλοξενήθηκε στο After Dark όπου αναφέρθηκε στην καταγγελία κατά γνωστoύ ηθοποιού - σκηνοθέτη, που είχε κάνει με τη Τζένη Μπότση και τη Λουκία Μιχαλά. Η ηθοποιός τόνισε, μεταξύ άλλων:

«Γύρισα από το Survivor από μία τελείως άλλη διάθεση... Επέστρεψα στην Ελλάδα και είχε γίνει η καταγγελία από τη Σοφία Μπεκατώρου. Ήταν κάτι που όλες είχαμε βιώσει το ίδιο περιστατικό. Το είχαμε συζητήσει, ήταν μέσα μας έντονα και λέγαμε ότι θέλαμε να βγει. Όταν βιώνεις κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να το κουβαλάς μέσα σου. Ένας από τους λόγους, που έκανα την καταγγελία μαζί με τα κoρίτσια, ήταν ότι τότε ένιωσα θυμό και οργή γιατί δεν μπόρεσα να αντιδράσω. 

Συμβαίνει αυτό εδώ και τόσα πολλά χρόνια και κάναμε όλοι ότι δεν συμβαίνει... Τότε ένιωσα πολύ μόνη μου, φόβο και τρόμο και μετά ο θυμός δεν έφυγε ποτέ από μέσα μου, που δεν μπόρεσα να αντιδράσω.

Τώρα αντέδρασα και είπα την αλήθεια μου. Και σκέφτηκα ότι αν το είχα πει νωρίτερα δεν θα είχαν έρθει σε αυτή τη θέση πολλά κoρίτσια, που είχαν τελειώσει τη δραματική σχολή».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στο Θέμη Γεωργαντά.