Breaking News

Αλέξης Κούγιας: «Η υπόθεση Λιγνάδη είναι ντροπή για τη Δικαιοσύνη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την απόφαση προφυλάκισης του πελάτη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης, μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας.

«Δεν είναι βέβαιο ότι θα προσφύγω κατά της απόφασης προφυλάκισης. Συνήθως δεν προσφεύγω κατά διατάξεων ανακριτών, σέβομαι την κρίση τους. Προσπαθώ να βοηθήσω την κρίση αυτή με στοιχεία υπέρ του ανθρώπου, που μου έχει κάνει την τιμή να τον υπερασπίζομαι» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Η Δικαιοσύνη λειτουργεί με συγκεκριμένο τρόπο, δεν αποδέχεται το οτιδήποτε λέει ο καθένας και σέβεται το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου. Εδώ τον καταρράκωσαν όλοι τον Λιγνάδη, από τον εισαγγελέα που έκανε την προανάκριση μέχρι την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα που τον έστειλαν στη φυλακή. Είναι ντροπή για τη Δικαιοσύνη αυτή η υπόθεση... Εγώ θα προβλέψω το μέλλον αυτής της υπόθεσης. Σε λίγες ημέρες θα καταρρεύσει αυτή η προσπάθεια κάθαρσης που, υπό τον πρόεδρο του ΣΕΗ (σ.σ. Σπύρο Μπιμπίλα), κατέστρεψε τον Λιγνάδη και προσπάθησε να καταστρέψει και την κυβέρνηση».

Δείτε όσα είπε στη Σίσσυ Χρηστίδου.