Breaking News

Δικηγόρος Δημήτρη Λιγνάδη: «Η απόπειρα να συνδεθούν τα περιστατικά είναι απαράδεκτη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε στο T-Live για όσα αναφέρονται τις τελευταίες ώρες, ενώ απάντησε και στην ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, που έκανε λόγο για φυγή του στο εξωτερικό.

Να σημειωθεί ότι αργότερα η Έλενα Ακρίτα πρόσθεσε στην ανάρτησή της στο Facebook ότι: «Νεότερες πληροφορίες δεν επιβεβαιώνουν την είδηση».


«Ούτε από τα όρια του Δήμου Αθηναίων δεν έχει φύγει ο κύριος Λιγνάδης. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, είναι εντελώς εσφαλμένη αυτή η "πληροφορία"» τόνισε ο Νίκος Γεωργουλέας.

Όταν ρωτήθηκε για την επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι το 2002 έξω από το σπίτι του στην Κυψέλη και τις πληροφορίες στον Τύπο ότι συνδέεται με περιστατικά σeξουαλικής παρεvόχλησης, απάντησε: 

«Προφανώς το διαψεύδουμε αυτό. Πρόκειται για μια δολοφονική επίθεση από άγνωστο πρόσωπο το 2002, η οποία δεν γνωρίζει κανείς από ποιον έχει γίνει. Δυστυχώς, η αστυνομία δεν κατάφερε να διαλευκάνει τη συγκεκριμένη υπόθεση. Πρόκειται για μια επίθεση, η οποία παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή του και εν συνεχεία οι γιατροί του είπαν ότι είναι τυχερός που έχει και τους δύο πνεύμονες. Η δε απόπειρα να συνδεθούν αυτά τα περιστατικά είναι απαράδεκτη. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Και μάλιστα όσοι λένε ότι γνωρίζουν τα αρχικά του τότε θύματος ή του πατέρα του ή ότι επήλθε εξώδικος συμβιβασμός σε μεταγενέστερο στάδιο, εμείς έχουμε ήδη ζητήσει να κληθούν και να δώσουν αυτά τα στοιχεία για να κινηθεί η αστυνομία».

Σε ερώτηση «Θα κινηθεί νομικά ο κ. Λιγνάδης εναντίον όσων δημοσίευσαν τέτοιους ισχυρισμούς και προέβησαν σε τέτοιες συνδέσεις υποθέσεων, που αφορούν βιaσμούς αvηλίκων και κυκλώματα αvηλίκων, με αυτή την υπόθεση ή φωτογράφισαν το πρόσωπό του;», απάντησε:

«Έχουμε λάβει τις εντολές μας και θα ενεργήσουμε αναλόγως».

«Η ψυχολογική του κατάσταση είναι ενός ανθρώπου που δέχεται την αήθη επίθεση που δέχεται τις τελευταίες ημέρες. Προφανώς δε μπορεί να είναι στην καλύτερη διάθεση. Κατά τα λοιπά, είναι ένας άνθρωπος έντιμος, έτοιμος να συνεργαστεί, με οργανωμένη σκέψη και ειλικρινής» επισήμανε στη συνέχεια ο Νίκος Γεωργουλέας.

Δείτε το βίντεο.