Breaking News

Εκνευρίστηκε με δημοσιογράφο και αποχώρησε ο Αλέξης Κούγιας: «Μην είστε ανάγωγη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια δηλώσεων του Αλέξη Κούγια, ο οποίος βρέθηκε την Τρίτη στο γραφείο της ανακρίτριας, προκειμένου να παραλάβει τα αντίγραφα της δικογραφίας του Δημήτρη Λιγνάδη.

Μετά από ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με το εάν δέχεται απειλές η οικογένειά του, ο γνωστός ποινικολόγος εκνευρίστηκε και αποχώρησε.

«Μην ταπεινώνετε τη συζήτησή μας! Θα σας παρακαλέσω πολύ να με αφήσετε να τοποθετηθώ. Σας παρακαλώ πολύ μην είστε ανάγωγη! Σας παρακαλώ πολύ μην είστε ανάγωγη αν θέλετε να συνεχίσουμε τη συζήτηση. Χάρηκα που σας είδα...» είπε και αποχώρησε.

Νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας είπε στους δημοσιογράφους για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη:

«Μόλις παρέλαβα τα αντίγραφα της δικογραφίας και έχω ήδη δοκιμάσει μια έκπληξη. Πρόκειται για μια δικογραφία τηλεγράφημα, με ελάχιστα στοιχεία, δεν τα έχω διαβάσει. Περίμενα να έχω στα χέρια μου μια δικογραφία γεμάτη από στοιχεία, καταθέσεις, μαρτύρων, θυμάτων. Πραγματικά είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για μένα γιατί αυτά που άκουγα αυτές τις ημέρες, περί υπάρξεως μαρτύρων, είναι μόνο φήμη.

Με πολύ περίσκεψη απέναντι σε ό,τι σημαίνει η προσωπική μου καριέρα αυτά τα σχεδόν πενήντα χρόνια και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό, που παρακολουθεί αυτήν την υπόθεση, θέλω να σας πω ότι, μόλις διαβάσω τη δικογραφία, με δημόσια δήλωση μου θα τοποθετηθώ εάν θα αναλάβω επίσημα την υπεράσπιση αυτού του μέχρι λίγες ημέρες διακεκριμένου σκηνοθέτη, κορυφαίου ηθοποιού και καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδος».