Breaking News

Εξαδάκτυλος: «Το Πάσχα τις καμπάνες θα τις ακούσουμε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Νομίζω ότι αυτή την εβδομάδα θα συνεχίσουμε να βλέπουμε μία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, την επόμενη θα υπάρξει μία σταθεροποίηση και στο τέλος της επόμενης θα σημειωθεί μία πτώση», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος,

Μεταξύ άλλων, είπε ότι ο ιός έχει αλλάξει μορφή και ταχύτητα μετάδοσης, προσθέτοντας ότι από τα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου ίσως να επιτραπούν κάποιες δραστηριότητες, όπως το κυνήγι και το ψάρεμα.

«Ο ιός, με τον οποίο παλεύουμε αυτή τη χρονική στιγμή, είναι διαφορετικός και συμπεριφέρεται διαφορετικά και στις μικρότερες ηλικίες» επισήμανε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Στο τέλος έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μπορεί να είναι το τελευταίο lockdown. Με τους εμβολιαστικούς ρυθμούς που έχουμε στην Ελλάδα και με τον καιρό που περιμένουμε μετά από μερικές εβδομάδες δε νομίζω να ξαναφτάσουμε σ' αυτό το σημείο. Φέτος θα κάνουμε Πάσχα σαν Χριστιανοί, ίσως όχι με τη μαζικότητα που συνηθίζαμε, αλλά τις καμπάνες θα τις ακούσουμε».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή «Αταίριαστοι».