Breaking News

ELIF: Επεισόδια 773 - 774 - 775, 4ος κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 8/2/21 - Επεισόδιο 773: Η Σουρεϊγιά πηγαίνει στο δωμάτιο του Κερέμ για να τον φωνάξει για πρωινό και θυμούνται τα παλιά. Μετά το πρωινό ο Κερέμ ετοιμάζεται να πάει στη δουλειά και επιστρέφει στο δωμάτιο του αλλά δεν βρίσκει τη φωτογραφία του με τη Ρεϊχάν και την Ελίφ. Θεωρεί πως την πήρε η Σουρεϊγιά καθώς θυμάται πόσο άτακτη ήταν μικρή.  Εισβάλει θυμωμένος στο δωμάτιο της και την κατηγορεί. Η Σουρεϊγιά είναι έκπληκτη από τη συμπεριφορά του και του λέει πως δεν έχει καμία σχέση με την απώλεια της φωτογραφίας. Ο Κερέμ δεν την πιστεύει και φεύγει θυμωμένος. Η Ελίφ είναι αυτή που έχει πάρει τη φωτογραφία, γιατί της λείπει πολύ η Ρεϊχάν. 

Η Χουμεϊρά θέλει να επισκεφθεί τον Κερέμ στην εταιρία και ζητάει από τη Σουρεϊγιά να έρθει μαζί της αλλά εκείνη διστάζει γιατί τσακώθηκαν το πρωί.  Ο Ταρίκ είναι στο σπίτι της Ράνα και της λέει πως μισεί τη ζωή που ζει στην έπαυλη και πως θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί της.  Η Λεμάν βλέπει τον Βεϊσέλ στην ακτή να κοιμάται και καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Συνειδητοποιεί πως ο Βεϊσέλ έχει χάσει τη δουλειά του αλλά δεν το έχει πει στην Τουλάι. Τον ρωτάει αν αυτό σημαίνει πως δεν θα παίρνει το ενοίκιο της από το μαγαζί.  Ο Βεϊσέλ την καθησυχάζει και της ζητάει να κρατήσει το μυστικό του. Ο Γιουνούς και η Μπιρτσέ επιστρέφουν από το Μιλάνο έχοντας κλείσει μια σπουδαία συμφωνία εξαιτίας της. 

Η Μπιρτσέ αφηγείται την ιστορία στη Φιλίζ και ο Γιουνούς στον Κερέμ, ο οποίος είναι ενθουσιασμένος.  Η Τουλάι παραπονιέται επειδή ο προμηθευτής τους δεν της έχει στείλει εδώ και καιρό νέο εμπόρευμα και ζητάει από τον Βεϊσέλ να λύσει το πρόβλημα. Στην πραγματικότητα ο Βεϊσέλ δεν τον έχει πληρώσει και κρύβει την αλήθεια από την Τουλάι.  Η Σουρεϊγιά ανακαλύπτει πως η Ελίφ έχει στην κατοχή της τη φωτογραφία, που αναζητούσε ο Κερέμ.  Η Σουρεϊγιά ρωτάει την Ελίφ λεπτομέρειες για την κοπέλα της φωτογραφίας, τη Ρεϊχάν. Η Ελίφ της εξηγεί ποια ήταν η Ρεϊχάν και της ομολογεί πως πήρε τη φωτογραφία από το δωμάτιο του Κερέμ. Η Σουρεϊγιά καταλαβαίνει πως η Ρεϊχάν είναι σημαντική για τον Κερέμ...


Τρίτη 9/2/21 - Επεισόδιο 774: Ο Κερέμ επιστρέφει σπίτι αλλά είναι ακόμα θυμωμένος. Παρά το γεγονός πως η Σουρεϊγιά αρνήθηκε πως γνωρίζει κάτι για τη φωτογραφία, που έχασε, έχει ακόμα τις αμφιβολίες του για την ειλικρίνειά της.  Η Ελίφ ομολογεί πως εκείνη πήρε τη φωτογραφία και ο Κερέμ αισθάνεται άσχημα για τη συμπεριφορά του στη Σουρεϊγιά. Η Ελίφ του εξηγεί πως πήρε τη φωτογραφία επειδή της λείπει η Ρεϊχάν. Ο Κερέμ δεν ξέρει πως να ζητήσει συγνώμη από τη Σουρεϊγιά. Η Σουρεϊγιά τον βλέπει να κρατάει τη φωτογραφία και να είναι χαμένος στις σκέψεις του και καταλαβαίνει πως ο Κερέμ έχει δυνατά αισθήματα για την κοπέλα. Η Λεμάν δυσκολεύεται να εισπράξει τα ενοίκια της και σκέφτεται να προσλάβει τον Βεϊσέλ για τα εισπράττει αυτός ακόμα και όταν αρνούνται αλλά ο Βεϊσέλ δεν δέχεται.

Η Σουρεϊγιά είναι μόνη στο δωμάτιο της και είναι στενοχωρημένη επειδή ο Κερέμ έχει μια άλλη κοπέλα στο μυαλό του.  Θυμάται το παρελθόν, όταν ήταν παιδιά με τον Κερέμ αλλά ένα τηλεφώνημα την επαναφέρει στην πραγματικότητα και ετοιμάζεται για να πάει να δώσει μια συνέντευξη για δουλειά.  Ο Κερέμ πηγαίνει στο δωμάτιο της Σουρεϊγιά και απολογείται για το περιστατικό με τη φωτογραφία. Η Σουρεϊγιά του λέει πως ήδη το έχει ξεχάσει. Νιώθει θλίψη όμως γιατί της αρέσει ο Κερέμ αλλά εκείνος δεν νιώθει το ίδιο. 

Η Τουλάι πιέζει τον Βεϊσέλ να τηλεφωνήσει στον προμηθευτή τους και εκείνος δεν ξέρει τι να κάνει. Του τηλεφωνεί και κανονίζει να τους φέρει εμπόρευμα αλλά τον προειδοποιεί πως αν δεν πληρώσει θα έχουν πια σοβαρό νομικό πρόβλημα. Η Παρλά επισκέπτεται τη Χουμεϊρά ενώ στην πραγματικότητα βρίσκεται στην έπαυλη για να δει τον Κερέμ αλλά εκείνος λείπει.  Η Παρλά ρωτάει τη Χουμεϊρά σχετικά με τη Σουρεϊγιά και όταν η Χουμεϊρά της λέει πως είναι πια μια όμορφη κοπέλα, η Παρλά δεν την πιστεύει.  Η επαγγελματική συνάντηση της Σουρεϊγιά δεν πηγαίνει καλά. Η κοπέλα πηγαίνει σε μια καφετέρια να για φορτίσει την μπαταρία του κινητού της. Στην καφετέρια βρίσκεται και η Παρλά με τους φίλους της αλλά δεν αναγνωρίζει τη Σουρεϊγιά...


Τετάρτη 10/2/21 - Επεισόδιο 775: Η Χουμεϊρά και η Ματσιντέ μιλάνε για την Παρλά. Η Χουμεϊρά της λέει πως η Παρλά έκανε πολλές ερωτήσεις για τη Σουρεϊγιά. Και οι δύο καταλαβαίνουν πως η Παρλά βλέπει τη Σουρεϊγιά ως αντίπαλο για την καρδιά του Κερέμ.  Η Σουρεϊγιά είναι στην καφετέρια και ενοχλείται από τη φασαρία, που κάνει η Παρλά με την παρέα της αλλά και από τον τρόπο, που φέρονται στον σερβιτόρο.  Η Λεμάν δέχεται το τηλεφώνημα ακόμα ενός ενοικιαστή, που δεν μπορεί να πληρώσει και εκείνη του δίνει πίστωση χρόνου. Ο Σαφάκ ξαφνιάζεται από τη στάση της μητέρας του. Εκείνη όμως έχει άλλα σχέδια, θέλει να προσλάβει τον Βεϊσέλ για να εκβιάζει τους ενοικιαστές και να παίρνει τα ενοίκια της στην ώρα τους. Η Σουρεϊγιά δεν μπορεί να ανεχθεί άλλο τη συμπεριφορά της Παρλά και της παρέας της και παρεμβαίνει υπερασπίζοντας τον σερβιτόρο.

Η Παρλά θέλει να τσακωθεί μαζί της αλλά οι φίλες της την εμποδίζουν. Η Παρλά φεύγει από την καφετέρια έξαλλη από θυμό. Όταν φτάνει στην έπαυλη μένει άφωνη όταν βλέπει μπροστά της τη Σουρεϊγιά, την κοπέλα που πριν από λίγο την πρόσβαλε. Καθώς κοιτάζει η μία την άλλη με έκπληξη, εμφανίζεται η Χουμεϊρά και τις συστήνει.  Η Σουρεϊγιά λέει στη Γιλντίζ τι συνέβη και η Παρλά λέει την ιστορία από τη δική της οπτική στη Χουμεϊρά.  Η Χουμεϊρά δεν συμφωνεί με τη συμπεριφορά της Παρλά αλλά δεν της το δείχνει και χαίρεται με τον τρόπο, που αντέδρασε η Σουρεϊγιά. Η Σουρεϊγιά ρωτάει τη Γιλντίζ για τη σχέση του Κερέμ με την Παρλά. Η Γιλντίζ της λέει πως κάνουν παρέα.  Η Λεμάν επισκέπτεται την Τουλάι στο μαγαζί την  ώρα που εκείνη δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον προμηθευτή τη και ζητάει να πληρωθεί. Η Τουλάι πιστεύει πως έχει γίνει κάποιο λάθος και η Λεμάν καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Αυτό το περιστατικό είναι μια καλή ευκαιρία για να πιέσει τον Βεϊσέλ να δεχθεί την πρόταση της και καταστρώνει το σχέδιο της. 

Η Χουμεϊρά προτείνει στην Παρλά να μείνει για το δείπνο και εκείνη δέχεται με χαρά γιατί έτσι θα δει και τον Κερέμ όταν επιστρέψει.  Η Ράνα ζητάει από τον Ταρίκ να δειπνήσουν μαζί αλλά εκείνος της λέει πως έχει δουλειά. Η κοπέλα του προτείνει να φάνε μαζί την επόμενη μέρα αλλά ο Ταρίκ αρνείται ξανά γιατί έχει επαγγελματικό ραντεβού.  Η Ράνα τσεκάρει με τη Φιλίζ αν είναι αλήθεια και όταν εκείνη της λέει πως ο Ταρίκ δεν έχει κάποια συνάντηση την επόμενη μέρα, καταλαβαίνει πως ο Ταρίκ κάτι σχεδιάζει. Η Ράνα καλεί τη Χουμεϊρά και τη ρωτάει αν μπορεί να την επισκεφθεί την επόμενη μέρα. Η Παρλά μιλάει άσχημα για τη Σουρεϊγιά και την κατηγορεί για ό,τι συνέβη στην καφετέρια. Η Ματσιντέ  δεν καταλαβαίνει τι εννοεί η Παρλά αλλά δηλώνει πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στη Σουρεϊγιά.

Η Ματσιντέ ζητάει από την Παρλά να ξεχάσει το περιστατικό γιατί σίγουρα πρόκειται για παρεξήγηση.  Η Παρλά σκέφτεται πως πρέπει να κάνει αυτό που λέει η Ματσιντέ γιατί είναι προφανές πως είναι με το μέρος της Σουρεϊγιά.  Η Παρλά κάθεται με την οικογένεια στο τραπέζι και η Σουρεϊγιά περνάει από την κουζίνα και μεταφέρει ένα δίσκο για να βοηθήσει τη Γιλντίζ. Η Παρλά θεωρεί πως η Σουρεϊγιά φιλοξενείται από την οικογένεια αλλά δουλεύει εκεί, όπως παλιά η μητέρα της, και αρχίζει να της δίνει εντολές. Η Σουρεϊγιά υπακούει αλλά κοροϊδεύει την Παρλά ενώ της σερβίρει. Στη συνέχεια η Ματσιντέ καλεί τη Σουρεϊγιά να καθίσει στο τραπέζι και η Παρλά μένει άφωνη. Ο Κερέμ φαίνεται να το διασκεδάζει...


Για την αρχική σελίδα "ELIF" πατήστε ΕΔΩ