Breaking News

Έλλη Κοκκίνου: «Το περιστατικό που κατήγγειλε η Τζένη Μπότση το ήξερα εδώ και χρόνια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Έλλη Κοκκίνου φιλοξενήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο «The 2Night Show», όπου η συνάντησή της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ξεκίνησε με το παιχνίδι «Μάντεψε Το» αφού η... κόντρα τους είναι μεγάλη και η τραγουδίστρια επιδίωξε τη ρεβάνς. 

Η Έλλη Κοκκίνου αναφέρθηκε στο τελευταίο της άλμπουμ και θυμήθηκε τη συνεργασία της με τον Αντώνη Βαρδή, ενώ μίλησε για την καραντίνα και τη σχέση της με τον μονάκριβο γιο της, Αλέξανδρο.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην καλή της φίλη και κουμπάρα της Τζένη Μπότση, η οποία εξομολογήθηκε πριν λίγο καιρό ότι είχε δεχθεί σeξουαλική παρεvόχληση στον εργασιακό της χώρο από γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η ηθοποιός της είχε μιλήσει για το περιστατικό. Συγκεκριμένα, είπε:

«Η Τζένη είναι κουμπάρα μου. Έχει βαφτίσει τον Αλέξανδρο και είμαστε φίλες από το 1998. Είμαστε πολύ κοντά. Ναι, την ήξερα την ιστορία εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό, αν θυμάμαι καλά, συνέβη το 1994. Εγώ γνώρισα τη Τζένη το 1998 και το έμαθα λίγα χρόνια μετά. Δεν το είχε πει ούτε στους γονείς της, όπως ανέφερε και η ίδια.

Ήταν κάτι πάρα πολύ βαρύ, αλλά στους φίλους μας είναι πιο εύκολο να ομολογήσουμε πράγματα που μας συμβαίνουν και που βιώνουμε. Το είχε πει σ' εμένα και σε πολύ δικούς της ανθρώπους, που ήξερε ότι θα το κρατήσουν σαν επτασφράγιστο μυστικό και δεν υπήρχε περίπτωση να τους ξεφύγει κάτι. Το κουβαλούσε πάρα πολλά χρόνια και, βλέποντας τη Τζένη να το καταγγέλλει δημοσίως, ένιωσα τόσο πολύ τον πόνο της και το άγχος της γιατί ήταν σαν να το βίωνε ξανά... Το ετοίμαζε μέσα της, είναι πολύ δύσκολο».

Στο τέλος της συνέντευξης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Έλλη Κοκκίνου έπαιξαν μαζί ένα ακόμα παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο.