Breaking News

Eurovision 2021: Ενθουσιασμένη για το «El Diablo» η Έλενα Τσαγκρινού (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», η Έλενα Τσαγκρινού δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για το «El Diablo», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision.

Όπως ανέφερε η ανακοίνωση, που εξέδωσαν τo Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου και η Panik Records, το «El Diablo» έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa. Το music video, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπενιουδάκη, είναι σύγχρονο και δυναμικό όπως το «El Diablo» και με πρωταγωνίστρια την Έλενα Τσαγκρινού, πλαισιωμένη από άνδρες χορευτές. Την ενδυματολογική εικόνα υπογράφει η διεθνώς καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη. Την χορογραφία επιμελήθηκε η επιτυχημένη Αμερικανίδα χορογράφος Chali Jennings.

«Είναι μια πολύ δυνατή μέρα για μένα... Νιώθω πολύ έτοιμη για το διαγωνισμό, έχω δουλέψει απίστευτα. Μέχρι τώρα βλέπω θετικά σχόλια για το τραγούδι», είπε η νεαρή τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Έχουμε πάρα πολλά στο μυαλό μας για τη σκηνή, το video clip είναι μόνο ένα δείγμα από αυτά που θα κάνουμε. Με την Chali (Jennings) δουλέψαμε δύο εβδομάδες ασταμάτητα, το video clip ήταν 16 ώρες χορογραφία». 

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στην Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της.