Breaking News

Γιόρτασε τα γενέθλιά της on air η Ιωάννα Μαλέσκου - Το τηλεφώνημα από τον αδερφό της (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χθες η Ιωάννα Μαλέσκου είχε τα γενέθλιά της και το μεσημέρι της Δευτέρας δέχτηκε τις ευχές των συνεργατών της στο «Love it». Στο πλατό της εκπομπής εμφανίστηκαν κόκκινα και ροζ μπαλόνια, όπως και μία τούρτα.

Ακολούθησε νέα έκπληξη για την όμορφη παρουσιάστρια, καθώς μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή ο αδερφός της Αλέξης Μαλέσκος, ο οποίος της είπε:

«Επειδή το τελευταίο διάστημα η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και μοιάζει με το Survivor... το έπαθλό σου σήμερα είναι η επικοινωνία. Θέλω να σου ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, πολύχρονη, πολύχρωμη, πάντα υγιής και δυνατή, να σε βλέπω να χαμογελάς και ό,τι κάνεις να συνοδεύεται από προσωπική ευτυχία και επιτυχία. Σ' αγαπώ πολύ!».

Χθες η παρουσιάστρια είχε γράψει σε ανάρτησή της στο Instagram: «Τα φετινά γενέθλια ήταν διαφορετικά. Αλλιώς ονειρευόμουν να τα ζήσω... Όταν όμως στη ζωή σου έχεις ανθρώπους που θα έκαναν τα πάντα, απλά για να χαμογελάσεις, τότε μόνο συνειδητοποιείς τι σημαίνει χαρά! Και εγώ νιώθω πραγματικά ευτυχισμένη και ευγνώμων. Σας ευχαριστώ! (Να ζήσει το .. αίτιο λοιπόν!)».

Δείτε το βίντεο και την ανάρτησή της.