Breaking News

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Μια κακoποίηση δεν παραγράφεται ποτέ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο «The 2Night Show» τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος μίλησε για την πρόταση που δέχτηκε να παρουσιάσει το φετινό Survivor, το οποίο δεν παρακολουθεί πολύ, όπως τόνισε. Επίσης,  σχολίασε με τα καλύτερα λόγια τον Γιώργο Λιανό, που παρουσιάζει το ριάλιτι επιβίωσης.

Μεταξύ άλλων, ο Ντάνος μίλησε για τη ζωή του και τις επαγγελματικές επιλογές του μετά τη νίκη του στο Survivor 1, αναφέρθηκε στην αδερφική σχέση που έχει με τον Γιώργο Χρανιώτη, ενώ εξέφρασε το σεβασμό και την αγάπη του για την τέχνη της υποκριτικής.

Επίσης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε για το σωματείο «Φύλακας Άγγελος» - στο οποίο είναι πρόεδρος - και το έργο του, το οποίο αφορά στην κακoποίηση παιδιών. Συγκεκριμένα, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Είναι ένα πάρα πολύ ευαίσθητο θέμα. Ο "Φύλακας Άγγελος" ιδρύθηκε για το ρεαλισμό που βιώνουμε, για να βοηθήσει στο πρόβλημα της κακοποίησης, που δεν υπάρχει μόνο στο χώρο του θεάματος, αλλά παντού γύρω μας. Το πρόβλημα της κακοποίησης κατά κάποιο τρόπο καμουφλάρεται, κάποιες φορές και από τους ανθρώπους που την ασκούν και έχουν εξουσία.

Ο "Φύλακας Άγγελος" αφορά στην κακοποίηση παιδιών... Έχουμε εξετάσει περίπτωση πατέρα που ασκούσε σeξουαλική κακoποίηση πάνω στην 2,5 ετών κόρη του.

Με τη συναναστροφή μου με τα παιδιά σε περιστατικά κακοποίησης, βλέπω ότι μια τέτοια συνθήκη μπορεί να αλλάξει ριζικά τη ζωή ενός παιδιού. Μια κακοποίηση δεν παραγράφεται ποτέ, αντίθετα ενισχύεται εσωτερικά στο άτομο που την έχει υποστεί και το οδηγεί σε μια μη κανονική καθημερινότητα».

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.