Breaking News

Η εξομολόγηση της Demy: «Έχω από παιδάκι την ψυχική πάθηση OCD» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο «The 2Night Show» την Demy, η οποία αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στην Eurovision, εξηγώντας πως ήταν ένα μεγάλο σοκ για εκείνη η παρουσία της εκεί και πως μετά την εμφάνισή της στον διαγωνισμό, το σώμα της είχε άρνηση να τραγουδήσει. 

Μεταξύ άλλων, η όμορφη και ταλαντούχα τραγουδίστρια αποκάλυψε πως από μικρό παιδί πάσχει από την ψυχική νόσο «OCD». Συγκεκριμένα, εξομoλογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου:

«Έχω από παιδάκι την ψυχική πάθηση OCD. Έχω εμμονή να τακτοποιώ κάποια πράγματα με συγκεκριμένο τρόπο για να μη μου συμβεί κάτι κακό. Αυτό μου συμβαίνει συνήθως το βράδυ. Ο σύντροφός μου ξέρει για το OCD, αλλά επειδή κοιμάται πρώτος δεν βλέπει αυτά που συμβαίνουν. Κάνω ψυχοθεραπεία, δεν ασχολούμαστε με αυτό συγκεκριμένα, ασχολούμαστε πιο πολύ με την πηγή, που είναι άγχος και φοβίες. Το έχω από πάρα πολύ μικρή. Ήμουν ένα παιδάκι που είχα φοβίες και αγχωνόμουν. Σχετικά πρόσφατα το ψάχνω για να το λύσω, τα τελευταία δύο χρόνια. Οι γονείς μου το ήξεραν, είναι και μια γενιά που δεν τα έχει ψάξει αυτά τα θέματα...».

Στο τέλος η Demy αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον FY καθώς και στο τραγούδι τους «Στα Κόκκινα», το οποίο ερμήνευσε ζωντανά στο στούντιο.

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη.