Breaking News

Η Ε. Κούρκουλα ξεκαθαρίζει για τον Δ. Λιγνάδη: «Δεν έμενε στο σπίτι μου πριν τη σύλληψή του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τη φήμη που κυκλοφόρησε το Σάββατο, η Ελένη Κούρκουλα ξεκαθάρισε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν διέμενε στο σπίτι της πριν τη σύλληψή του. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day:

«Το Σάββατο κυκλοφόρησε ευρέως, επειδή όντως δήλωσε μια άλλη διεύθυνση κατοικίας ο κύριος Λιγνάδης, ότι διέμενε, ότι του παρείχαν "άσυλο" - γιατί ακόμα τότε δεν υπήρχε ένταλμα σύλληψης - η Ελένη Κούρκουλα και ο Διονύσης Παναγιωτάκης στο σπίτι τους. Εγώ χθες μίλησα μαζί της στο πλαίσιο του ρεπορτάζ που κάναμε.

Αυτό που μου είπε και μου ζήτησε και να μεταφέρω είναι ότι είναι στην ανάρρωση από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας - δεν θέλω να πω περισσότερες λεπτομέρειες -, το οποίο δεν επιτρέπει να έρχεται σε επαφή με κανέναν λόγω κορονοϊού.

Αυτό, λοιπόν, που θέλει να πει και να ξεκαθαρίσει είναι ότι δεν ήταν το δικό της σπίτι, το σπίτι στο οποίο έμεινε τις τελευταίες ώρες της Παρασκευής και του Σαββάτου ο κύριος Λιγνάδης.

Δεν αρνήθηκε ότι τον γνωρίζει, ότι έχουν κάνει παρέα και ότι είναι φίλοι. Μου είπε ότι "Δεν είχα καμία εικόνα γι' αυτή την παραβατική συμπεριφορά. Είχα μια εικόνα για τη σeξουαλική του προτίμηση, αλλά σίγουρα δεν είχα καμία εικόνα για το νεαρό της ηλικίας των θυμάτων που προσέγγιζε". 

Τα καταδικάζει αυτά που ακούει, της προκαλούν αποστροφή και πραγματικά ήθελε και η ίδια να ξεκαθαρίσει ότι δεν ήταν στο σπίτι της».