Breaking News

Η Φ. Σκορδά γιόρτασε τα γενέθλια της με τον Μουτσινά - Ο Λιάγκας και η επιστροφή στο Πρωινό (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Τρίτη ο Νίκος Μουτσινάς έκανε το τραπέζι στη Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι», ανήμερα των γενεθλίων της. Στο τέλος εμφανίστηκε στο πλατό και μία εντυπωσιακή τούρτα.

Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για τη ζωή της και τα παιδιά της. Επίσης, εξομολογήθηκε για το χωρισμό της με τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και την επιστροφή του πρώην συζύγου της στο Πρωινό:

«Είχαμε ήδη χωρίσει πριν ανακοινωθεί και ήμασταν στην εκπομπή μαζί. Δεν ήταν μια απόφαση που έρχεται από τη μία μέρα στην άλλη. Ήταν αληθινό το συναίσθημα, δε γίνεται μετά από ένα χωρισμό να είναι όλα καλά. Το σταματήσαμε, έμεινα εγώ στο Πρωινό και ο Γιώργος συνέχισε με τα υπόλοιπα. Πέρασε ο καιρός και μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους γιατί χρειάζεται χρόνος...

Νομίζω ότι χρειαζόταν να επιστρέψει στην εκπομπή... Έχει πάρα πολύ όρεξη, εγώ κατάλαβα τώρα πόσο πολύ αγαπάει την τηλεόραση. Του έλειπε η δουλειά... Ήταν βράδυ, τον πήρα τηλέφωνο και του είπα "Άκου να σου πω, θα έρθεις στην εκπομπή". Δεν ήξερα τότε ποια ήταν τα μελλοντικά του σχέδια. Έμεινε άναυδος. Ήταν μία σκέψη μου και το συζήτησα με το κανάλι. Νομίζω και από την πλευρά του καναλιού είχε περάσει, αλλά δεν θα μου το έλεγαν ποτέ σαν πρόταση. Επειδή με αγαπούν και με εκτιμούν δεν θα έμπαιναν σε κάτι τόσο προσωπικό... Νομίζω πως θα συνεχίσει και του χρόνου».

Δείτε το βίντεο.