Breaking News

Κορονοϊός: Θλίψη για την απώλεια του αντιδημάρχου Λαγκαδά, Γιώργου Προκοπίδη (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έφυγε από τη ζωή το Σάββατο ο αντιδήμαρχος Λαγκαδά, Γιώργος Προκοπίδης, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία

Τη λυπηρή είδηση γνωστοποίησε ο δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης. Η ανακοίνωση στη σελίδα του Δήμου στο Facebook αναφέρει:

«ΣΕ ΠΕΝΘΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη

Με λύπη ανακοινώνω το θάνατο του φίλου και συνεργάτη Αντιδημάρχου, Γιώργου Προκοπίδη, ο οποίος κατέληξε σήμερα, 13 Φεβρουαρίου, 2021, νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου, λόγω COVID - 19.

Eκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια, καθώς και των Δημοτικών Συμβούλων της Παράταξης. Η προσφορά του στο Δήμο Λαγκαδά θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη όλων μας.

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ...»

Σε ανάρτηση στο δικό του προφίλ ο δήμαρχος Λαγκαδά, Ιωάννης Ταχματζίδης, γράφει:

«Έφυγες νωρίς Γιώργο, έφυγες άδικα. Πάλευες τρεις μήνες στο Νοσοκομείο αλλά ο Θεός σε ήθελε κοντά του. Μου στέρησε ένα καλό φίλο και ένα άριστο συνεργάτη.

Η προσφορά σου στο Δήμο Λαγκαδά αναγνωρίστηκε από όλους. Ήσουν ένας ακούραστος και αποτελεσματικός εργάτης. Τι να θυμηθούμε πρώτα... ήσουν πάντα στην πρώτη γραμμή ακούραστος, δημιουργικός, χρήσιμος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πάθoς σου για την λειτουργία του ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ στο Λοφίσκο. ΔΙΚΟ ΣΟΥ δημιούργημα. Δεν θα ξεχάσω πολλά φίλε Γιώργο, τις ατελείωτες συζητήσεις μας για θέματα του Δήμου που τόσο πιστά υπηρέτησες. Δεν θα ξεχάσω την φιλία μας. 

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ φίλε Γιώργο, είμαι σίγουρος ότι και εκεί που πας το ίδιο χρήσιμος θα είσαι. 

Καλό κουράγιο στην οικογένεια σου που τόσο αγαπούσες και φρόντιζες.»

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Γιώργο Προκοπίδη που έχασε την πολύμηνη μάχη με τον κορονοϊό. Στην οικογένεια και τους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια».