Breaking News

Αρραβωνιάστηκε τελικά ή όχι η Kylie Minogue; (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σύγχυση επικράτησε την Πέμπτη σχετικά με τον αν αρραβωνιάστηκε ή όχι η Kylie Minogue, της οποίας η σχέση με τον Paul Solomons φέρεται να ξεκίνησε το 2018.

Τους τελευταίους μήνες οι φήμες ήθελαν την 52χρονη Αυστραλή τραγουδίστρια και τον 46χρονο Creative Director του βρετανικού περιοδικού GQ να σχεδιάζουν να παντρευτούν.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, εκπρόσωπος της Kylie προχώρησε σε διάψευση, τονίζοντας ότι δεν ισχύoυν οι φήμες περί αρραβώνα.

Νωρίτερα η μητριά του Paul Solomons μίλησε στη Daily Mail από το σπίτι της οικογένειας, που βρίσκεται στο χωριό Llanbradach της Νότιας Ουαλίας, κοντά στο Caerphilly.

Η Gloria, που είναι παντρεμένη με τον πατέρα του Solomons, τον Mark, εδώ και 41 χρόνια, είπε ότι δεν γνώριζε για τον αρραβώνα τους, ωστόσο δήλωσε ενθουσιασμένη που το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί.

«Είναι πολύ συναρπαστικό. Αλλά, λυπάμαι, δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες γιατί μου έχουν πει να μην το κάνω. Σέβομαι το γιο μου και την Kylie» σημείωσε η Gloria, προσθέτοντας ότι δεν ξέρει πού ή πότε θα γίνει ο γάμος.

Ουσιαστικά η «είδηση - φήμη» ήρθε στη δημοσιότητα νωρίτερα από την ηθοποιό και πρώην τραγουδίστρια Billie Piper, η οποία σε συνέντευξή της στη βρετανική έκδοση του περιοδικού ELLE, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη, αναφέρθηκε στον Paul Solomons, κάνοντας λόγο για τον «αρραβωνιαστικό της Kylie Minogue».


Με τη διάψευση από τον εκπρόσωπό της επιχείρησε να «μαζέψει» τη διαρροή η Kylie Minogue ή δεν θα ηχήσουν τελικά γαμήλιες καμπάνες για το ζευγάρι; Ο χρόνος θα δείξει....

Πάντως, σύμφωνα με τη Daily Mail, τον περασμένο Οκτώβριο το περιοδικό New Idea της Αυστραλίας ανέφερε ότι το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί στη Μελβούρνη μέσα στο 2021, αλλά οι δυο τους θα έπαιρναν την τελική απόφαση ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού.