Breaking News

Λιάγκας για Πρωινό: «Έχουμε τρία κρούσματα κορονοϊού - Αν όλα πάνε καλά επιστρέφουμε τη Δευτέρα»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το πρωί της Τρίτης ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», εξηγώντας τους λόγους που το Πρωινό δεν βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 την τρέχουσα εβδομάδα. Ο παρουσιαστής είπε στον Γιώργο Παπαδάκη:

«Δύο φορές την εβδομάδα υποβαλλόμαστε όλοι στον ΑΝΤ1 σε rapid test για να δούμε αν έχουμε ή όχι κορονοϊό.

Την περασμένη Παρασκευή (12/2) ένας από τους εξωτερικούς συνεργάτες της εκπομπής βγήκε θετικός. Έτσι, λοιπόν, υποβληθήκαμε όλοι σε μοριακό τεστ και βγήκαν θετικοί κι άλλοι δύο συνεργάτες, ο ένας είναι μπροστά από τις κάμερες και ο άλλος πίσω από τις κάμερες. Άρα έχουμε τρία κρούσματα κορονοϊού στην εκπομπή.

Ως εκ τούτου - και με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και του γιατρού του ΑΝΤ1 - πρέπει να μείνουμε εκτός εκπομπής για όσες μέρες αναφέρει το πρωτόκολλο.

Ήδη χθες κάναμε όλοι τεστ για να δούμε αν κολλήσαμε κι άλλοι. Είναι αρνητικά τα τεστ όλων. Είναι αρνητικό ακόμα κι ένα από τα τρία τεστ των ανθρώπων που ήταν θετικοί. Είναι καλά τα παιδιά, τα δύο από τα τρία έχουν πολύ ήπια συμπτώματα. Ο τρίτος είναι ασυμπτωματικός. Από την ερχόμενη Δευτέρα, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είμαστε κοντά σας».