Breaking News

Κ. Λιόλιου: «Με τον Π. Κωστόπουλο είμαστε φίλοι - Νόσησα με κορονοϊό κι έμεινα στο σπίτι 20 μέρες» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το ταξίδι της στο Ντουμπάι, όπου είχαν βρεθεί πολλοί Έλληνες celebrities την Πρωτοχρονιά εν μέσω πανδημίας, προκαλώντας αντιδράσεις, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love it» η Κατερίνα Λιόλιου, ενώ απάντησε και στις φήμες που την ήθελαν να έχει προχωρήσει σε σχέση με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Για το ταξίδι στο Ντουμπάι, κατανοώ και τα αρνητικά σχόλια, όπως και την κακή ψυχολογία του κόσμου στο σπίτι. Το ίδιο συνέβη και με μένα τον Αύγουστο, που νόσησα με κορονοϊό και πέρασα δύσκολα. Έμεινα στο σπίτι 20 μέρες και με στεναχωρούσε που έβλεπα τους φίλους μου να πηγαίνουν διακοπές. Καταλαβαίνω την ψυχολογία κάποιου που τσαντίστηκε» είπε η όμορφη τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι εpωτευμένη αυτή την περίοδο, αλλά θα ήθελα πολύ να εpωτευτώ... Με τον Πέτρο είμαστε φίλοι, τον εκτιμώ πολύ. Ήμασταν μια μεγάλη παρέα στο Ντουμπάι, αλλά μέχρι εκεί».

Νωρίτερα αναφέρθηκε στο νέο τραγούδι της «Τα Συνηθισμένα», που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, ενώ επισήμανε:

«Την καραντίνα μου την περνάω με πρόγραμμα και συγκεκριμένη ρουτίνα για να μην με παίρνει από κάτω. Έχω ξεκινήσει να κάνω γυμναστική και έχασα κάποια κιλά, τα οποία με βασάνιζαν».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε η 26χρονη τραγουδίστρια.