Breaking News

Μάρω Κοντού για Γιώργο Κιμούλη: «Έπεσα από τα σύννεφα, απορώ τι έχει συμβεί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μάρω Κοντού κάθισε στον καναπέ του Dot, όπου κλήθηκε να σχολιάσει όσα συμβαίνουν στο χώρο του θεάτρου το τελευταίο διάστημα, με το «κύμα» καταγγελιών από ηθοποιούς.

«Με στεναχώρησε πάρα πολύ όλο αυτό που έχει συμβεί και στο χώρο του αθλητισμού και του θεάτρου. Θα βγουν να πουν ψέματα οι άνθρωποι; Είναι από τη φαντασία τους; Για όνομα του Θεού... Εμένα δεν μου έχει τύχει και δεν γνώριζα» είπε και πρόσθεσε:

«Έπεσα από τα σύννεφα και ιδιαίτερα για τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν είμαστε φίλοι αλλά συνάδελφοι. Είχα συνεργαστεί μαζί του και πέρασα πάρα πολύ ωραία. Απορώ τι έχει συμβεί με αυτές τις κοπέλες. Είχε χιούμορ... πάρα πολύ ωραία σεζόν ήταν. Ήμασταν τέσσερις γυναίκες. Δεν ξέρω πώς έγιναν όλα αυτά, δεν μπορώ να το φανταστώ όσο ξέρω το Γιώργο».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό όταν η ίδια ήταν θιασάρχης. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε: «Ένας σκηνοθέτης χαστούκισε έναν νέο ηθοποιό. Ο λόγος που τον χαστούκισε ήταν γιατί του είπε να κάνει δεξιά κι εκείνος ρώτησε "δεξιά όπως με βλέπετε ή όπως μπαίνω;". Τον κάναμε πέρα τον σκηνοθέτη και μετά από ένα χρόνο του ζήτησε συγγνώμη και τον έβαλε και σε δουλειά».

Επίσης, η Μάρω Κοντού σχολίασε τις γενικότερες καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου, ενώ μίλησε και για τη ζωή της.

Στην αρχή της συνέντευξης τόνισε: «Έχω κάνει δύο γάμους, ο τρίτος είναι με τον εαυτό μου. Παντρεύτηκα τον εαυτό μου, μου κάνει και του κάνω όλα τα χατίρια και περνάμε όνειρο! Είναι ο πιο πετυχημένος γάμος».

Δείτε όσα είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.