Breaking News

MasterChef: Η συντριπτική ήττα, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και η δοκιμασία ασυλίας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο προηγούμενο επεισόδιο του MasterChef 5 είχε γίνει η ομαδική δοκιμασία ενώ την αρχηγία στην Κόκκινη ομάδα ανέλαβε ο Πάνος Ράπτης αντί του Ιωάννη Αυλωνίτη...

Στο επεισόδιο της Παρασκευής οι κριτές ανακοίνωσαν τη νικήτρια ομάδα, που ήταν η Μπλε. Οι νικητές είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, να γελάσουν αλλά και να φιλοσοφήσουν, παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη και τον καλεσμένο του κ. Μιράν, τον οποίο «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις, απολαμβάνοντας μια από τις μεγαλύτερες ποικιλίες αλλαντικών. 

Την ίδια ώρα τα μέλη της χαμένης Κόκκινης ομάδας βρέθηκαν αντιμέτωπα με τις συνέπειες από τη συντριπτική τους ήττα, καθώς η διαφορά στη βαθμολογία ήταν μεγάλη (20 πόντοι).

Ο αρχηγός Πάνος είχε το πλεονέκτημα να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση και τελικά επέλεξε τον... Ιωάννη, ο οποίος είχε τη χαμηλότερη βαθμολογία για τα πιάτα του. Ωστόσο έδειξε να απογοητεύεται από την επιλογή του... φίλου του. Επίσης, ο Πάνος κράτησε την ασυλία για τον εαυτό του, όπως είχε κάνει και ο Ιωάννης όταν ήταν αρχηγός.

Για τη δεύτερη ασυλία της Κόκκινης ομάδας έδωσαν μαγειρική μάχη ο Αντώνης Μητρόπουλος και ο Κωστής Αλεξάκης. Νικητής αναδείχθηκε ο Αντώνης με μικρή διαφορά.

Δείτε τα βίντεο.