Breaking News

MasterChef: «Κόκκινος» ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Ένταση μετά την απόφαση του αρχηγού (videos+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά τη διαμόρφωση των ομάδων - Μπλε και Κόκκινοι - που θα διατηρηθούν έως το τέλος του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής - και την ομαδική δοκιμασία, στο επεισόδιο της Παρασκευής του MasterChef 5 οι κριτές ανακοίνωσαν το αποτέλεσμα.

Οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσαν τη νικήτρια ομάδα, που ήταν η Μπλε, με τα μέλη της να απολαμβάνουν την παρέα του Γιάννη Αποστολάκη σε ένα δείπνο που μαγείρεψε ο ίδιος.

Οι ηττημένοι Κόκκινοι οδηγήθηκαν στη διαδικασία να υποδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Στο συμβούλιο υπήρξε ένταση, με τα περισσότερα «πυρά» να δέχεται ο αρχηγός Ιωάννης Αυλωνίτης.

Ο Κοντιζάς άνοιξε το φάκελο με το πλεονέκτημα του αρχηγού, ο οποίος κλήθηκε να κρατήσει ο ίδιος την  ασυλία ή να τη δώσει σε κάποιον συμπαίκτη του, όπως και να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Ιωάννης κράτησε την ασυλία για τον εαυτό του, ενώ υπέδειξε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση τη Χριστίνα Παπαοικονόμου.


Η κίνηση του αρχηγού να κρατήσει την ασυλία και να «σώσει» τον εαυτό του ενόχλησε τους συμπαίκτες του, οι οποίοι σχολίασαν σε έντονο ύφος την απόφασή του.

Δείτε τα βίντεο.