Breaking News

MasterChef - Μαρία Φίλογλου: Η αποχώρησή της και η «κοκορομαχία» για τα μάτια της Μαρίας Λαζαρίδου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στη «Φωλιά των Κου Κου» μίλησε την Τετάρτη η Μαρία Φίλογλου, η οποία αποχώρησε από το MasterChef στο επεισόδιο της Τρίτης, μετά από μία ανατρεπτική διαδικασία, στην οποία πήρε τη θέση της Βίλλης, η οποία σώθηκε από το Νίκο, που έκανε χρήση της χρυσής κάρτας ασυλίας.

Η Μαρία μοιράστηκε την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μαγειρικής, ενώ σχολίασε για την κόντρα ανάμεσα στον Ιωάννη και τον Στέφανο για τα μάτια της όμορφης Μαρίας Λαζαρίδου:

«Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι τα παιδιά είναι έγκλειστα πολύ καιρό, είναι και αρσενικά... Έχουν τον τρόπο τους τα αρσενικά, όταν βρίσκονται σε ένα σπίτι μέσα, κάποιοι να εκφράζουν τα συναισθήματά τους πιο "ένθερμα". Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η Μαρία είναι ένας πολύ συμπαθής χαρακτήρας, ένα συμπαθητικό παιδί και προσπαθεί να βρίσκεται στο πλάι σε κάθε συμπαίκτη της, ο οποίος αισθάνεται δυσάρεστα ή αισθάνεται κάποια θλίψη. Προσπαθεί να τους παρηγορεί και να τους εμψυχώνει. Μέσα στο σπίτι συμβαίνουν πράγματα που οι τηλεθεατές δεν τα βλέπουν».

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του Star.