Breaking News

Μέλος Δ.Σ. του ΣΕΗ σε Κ. Μαρκουλάκη: «Συστήνω ψυχραιμία - Δεν είναι ανάγκη να μπαίνουμε σε πόλεμο ανακοινώσεων» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αλέξανδρος Ζαχαρέας, μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την υπόθεση Δημήτρη Λιγνάδη, παίρνοντας θέση για την επιστολή του ηθοποιού Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη στο ΣΕΗ.

Στην επιστολή του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, τονίζοντας ότι αισθάνεται βαθύτατα προσβεβλημένος για την ανακοίνωση του ΣΕΗ, μετά από εμφάνισή του στο Mega. Ο Αλέξανδρος Ζαχαρέας είπε, μεταξύ άλλων:

«Έχω να συστήσω ψυχραιμία στο φίλο μου και συνάδελφό μου, τον Κωνσταντίνο. Όπως όλοι ξέρουμε το Σωματείο μας είναι ένα συλλογικό όργανο, το οποίο οφείλει να υπερασπίζεται περισσότερα από 5.000 μέλη του. Αν θεωρεί ο Κωνσταντίνος ότι φωτογραφήθηκε και στοχοποιήθηκε, μπορεί κάλλιστα να απευθυνθεί στο ΣΕΗ και να το συζητήσουμε. Δεν είναι ανάγκη να μπαίνουμε σε πόλεμο ανακοινώσεων. Αλλά αν θέλει να το κάνουμε έτσι ας περιμένει την επόμενη ανακοίνωση. Έχουμε Διοικητικό Συμβούλιο και θα απαντήσουμε, αλλά συνιστώ ψυχραιμία, δεν υπήρχε καμία πρόθεση.

Δεν υπήρχε πρόθεση να τον βάλουμε στο "κάδρο". Ο καθένας μεταφράζει με το δικό του προσωπικό κώδικα αυτά που συμβαίνουν. Εμείς δεν είχαμε πρόθεση να τον θίξουμε τον Κωνσταντίνο. Μπορεί κάλλιστα να έρθει στα γραφεία, να συζητήσουμε και να βρούμε μία λύση. Δεν θα αφήσουμε την υπόθεση έτσι, έχουμε συνεδρίαση το απόγευμα και θα απαντήσουμε στον Κωνσταντίνο, αλλά η πόρτα του Σωματείου είναι ανοιχτή, είναι μέλος μας. Δεν περιμέναμε ότι θα αντιδράσει έτσι...».

Δείτε το βίντεο.