Breaking News

Μητέρα Έλενας Κρεμλίδου: «Δεν θέλαμε να πάει στο Survivor - Όταν την είδα να κλαίει, έκλαιγα κι εγώ μαζί της» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
«Όταν μας είπε ότι θα πάει στο Survivor, κλαίγαμε, δεν θέλαμε να πάει... Οι άλλοι μάλλον δεν πήγαν για το παιχνίδι, η Έλενα πήγε με αγνές προθέσεις... Όταν την είδα να κλαίει, έκλαιγα κι εγώ μαζί της γιατί το ξέρω το παιδί μου, υπέφερε...»

Η Έλενα Mariposa Κρεμλίδου αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, τονίζοντας ότι βάζει πάνω απ' όλα την υγεία της. Το πρωί της Τρίτης η μητέρα της μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε», όπου είπε πως έμαθε από την τηλεόραση για την αποχώρηση της κόρης της από το ριάλιτι επιβίωσης, επισημαίνοντας πως δεν έχει επικοινωνήσει ακόμη μαζί της. Μεταξύ άλλων, πρόσθεσε:

«Το ξέρω το παιδί μου, η Έλενα είχε χάσει τις δυνάμεις της πια, εξαντλήθηκε από την αφυδάτωση και τις καιρικές συνθήκες. Έχασε πολλά κιλά. Εγώ, σαν μαμά της, δεν πίστευα ότι έχει τόσες αντοχές για να αντέξει στο Survivor. Με εξέπληξε που άντεξε τόσο και χαίρομαι που έχει τόση δύναμη μέσα της. 

Όταν μας είπε ότι θα πάει στο Survivor ήμασταν κατά, κλαίγαμε, δεν θέλαμε να πάει... Εννοείται ότι μου κακοφάνηκε η στάση των συμπαικτών της που δεν πήγαν να την αγκαλιάσουν. Πήγε χαρούμενη να παίξει. Τον πρώτο μήνα το ζούσε και ήταν χαρούμενη. Μετά άρχισε να πέφτει ψυχολογικά. Οι άλλοι μάλλον δεν πήγαν για το παιχνίδι, η Έλενα πήγε με αγνές προθέσεις. 

Τον James τον είχε γνωρίσει το καλοκαίρι για επαγγελματικούς λόγους, όταν πήγε για δουλειά στη Ρόδο. Δεν είχαν προσωπική σχέση, αλλά επαγγελματική επαφή.

Η Έλενα είναι ένα χαρούμενο και ευχάριστο παιδί, που αγωνίζεται στη ζωή μόνο του, από τα 18 που έφυγε από το σπίτι... Θα φανεί στην πορεία αν το Survivor της έκανε καλό... Παρεξηγήθηκε η συμπεριφορά της, εμείς ως γονείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι... Όταν την είδα να κλαίει, έκλαιγα κι εγώ μαζί της γιατί το ξέρω το παιδί μου, υπέφερε...».

Δείτε το βίντεο.