Breaking News

Ναταλία Γερμανού: «Δε θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη κύριε Μελά... Δεν καταλάβατε τι είπα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Ναταλία Γερμανού σχολίασε όσα είπε ο Ζαφείρης Μελάς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής της, με τον τραγουδιστή να απαντά, μέσω δηλώσεων που έκανε στο «Έλα Χαμογέλα»:

«Μάλλον δεν κατάλαβε καλά η κυρία Γερμανού και με παρεξήγησε. Με παρεξήγησε πολύ άσχημα και μίλησε και άσχημα για το παιδί μου, για την κόρη μου. Σας πληροφορώ κυρία Γερμανού ότι αν συνέβαινε κάτι τέτοιο στην κόρη μου, να είστε σίγουρη πως αυτός που θα το έκανε δεν θα ζούσε... Όχι από μένα, αλλά από την κόρη μου. Γιατί έχω μια κόρη αντράκι, μαγκάκι... Ας ζητήσει ένα συγγνώμη η κυρία Γερμανού γιατί δεν είναι κακό να ζητάς συγγνώμη».

Το μεσημέρι της Κυριακής η παρουσιάστρια απάντησε στον τραγουδιστή, μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται»:

«Έχω ζητήσει στη ζωή μου πολλές φορές συγγνώμη και θα συνεχίσω να το κάνω κάθε φορά που πιστεύω ότι πρέπει να ζητάω συγγνώμη. Θεωρώ ότι είναι μια λέξη ιερή, όπως και το ευχαριστώ.

Ειλικρινά δεν βλέπω για ποιο λόγο πρέπει να ζητήσω συγγνώμη αυτή τη στιγμή... Ο κύριος Μελάς, τον οποίο - θα επαναλάβω - ότι εκτιμώ πολύ ως φωνή, επανέλαβε ακριβώς αυτά που είχε πει στη συνέντευξη του Κώστα (Τσουρού), δεν είπε κάτι διαφορετικό. Είπε πάλι "αν δεν κουνήσεις την ουρά σου", ότι "μες στο καμαρίνι του είναι αυτός και ο μάνατζερ του" και πως "αν κάποιος ενοχλούσε την κόρη του θα τα έβρισκε σκούρα με την κόρη του γιατί η κόρη του είναι αντράκι". 

Σαν να υπονοεί δηλαδή ότι οι άλλες κοπέλες, που βρέθηκαν στην τραγική θέση του να υποστούν οποιουδήποτε είδους παρεvόχληση, δεν ήταν αντράκια. Δηλαδή τι ήταν; Γυναικούλες; Κότες; Θύματα; Τι;

Δε θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη κύριε Μελά... I'm sorry but not sorry... Δε θέλω, δεν το νιώθω. Δεν καταλάβατε τι είπα, δεν μίλησα ποτέ άσχημα για το παιδί σας. Ίσα ίσα είπα ότι δε θα έπρεπε να τα λέτε αυτά κι εσείς επιμένετε να τα λέτε...».

Δείτε τα βίντεο.