Breaking News

Νικολέτα Κοτσαηλίδου για Σπύρο Παπαδόπουλο: «Έχουμε χωρίσει αλλά για μένα είναι οικογένεια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για το χωρισμό της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο μίλησε, μεταξύ άλλων, η Νικολέτα Κοτσαηλίδου. Η όμορφη ηθοποιός είπε στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up»:

«Στη Θεσσαλονίκη δεν με γέμιζε η δουλειά μου ως βοηθός καθηγητή πανεπιστημίου. Κατάλαβα ότι θα ήμουν δυστυχισμένη και ήρθα στην Αθήνα να σπουδάσω στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Στο "Πέτα τη φριτέζα" ήταν δύο υπέροχα χρόνια, είχα βοήθεια και στήριξη από όλους τους ηθοποιούς.

Όντως έχουμε χωρίσει με τον Σπύρο, αλλά τίποτα απ' όλα όσα μας έδεναν δεν έχουν φύγει. Ο Σπύρος για μένα είναι οικογένεια, είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσω επειδή χωρίσαμε.

Αν και έχω διαβάσει ότι δεν λέμε ούτε γεια με τον Σπύρο - τα διαβάζω και γελάω -, αυτά τα δημοσιεύματα δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, άνθρωπος με "Α" (κεφαλαίο) κι όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω. Έχουμε χωρίσει από το καλοκαίρι... Χρειάστηκε δύο φορές να κινηθώ νομικά, γιατί με αυτά που έγραψαν πέρασαν τα όρια».