Breaking News

Όσα θα δούμε το Σαββατοκύριακο στο DOT (trailer)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
DOT: Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 12:50 το μεσημέρι, το πιο χαλαρό τηλεοπτικό μαγκαζίνο είναι στον ΣΚΑΪ. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η ομάδα της εκπομπής, μας κρατούν την καλύτερη παρέα: με καλεσμένους που έχουν κάτι όμορφο να μοιραστούν μαζί μας, με ιδέες για να περνάμε καλά, με συνταγές για να τρώμε νόστιμα και συμβουλές για να κάνουμε τη ζωή μας ευχάριστη. 

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, καλεσμένος της εκπομπής είναι ο σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας, που μιλά για τη δύσκολη στιγμή, όπου μια πτώχευση τού άνοιξε τον δρόμο για τον χώρο της μόδας. Αναφέρεται στη σχέση του με τον Μπίλι Μπο και το πώς βίωσε από κοντά την ασθένεια και το τέλος του και αποκαλύπτει τη σκοτεινή περίοδο στη ζωή του με εθισμούς. Επίσης, μιλάει για τη σχέση του με τον Περικλή Κονδυλάτο ενώ στο τέλος ο Θανάσης και η Νάνσυ τού επιφυλάσσουν μία έκπληξη καθώς συνδέονται με βιντεοκλήση με τον Περικλή, ο οποίος είχε μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά από την αποχώρησή του από το Survivor.

• Ο make up artist Δημήτρης Δημητρούλης αποκαλύπτει μυστικά του μακιγιάζ των διάσημων γυναικών με τις οποίες δούλεψε.

• Ο ηθοποιός Μέμος Μπεγνής μιλά για τις αντιδράσεις που προκάλεσε το φιλί που έδωσε στον συμπρωταγωνιστή του στη σειρά του ΡΙΚ «Το μυστικό της πεταλούδας», σχολιάζει τις καταγγελίες για περιστατικά βίας και σeξουαλικής κακoποίησης στον θεατρικό χώρο και αποκαλύπτει ότι σε πρόβες, γνωστός σκηνοθέτης τον μείωνε και του φέρθηκε απαράδεκτα, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την παράσταση.

• Η Υφυπουργός Εργασίας Μαρία Συρεγγέλα και η Ράνια Θρασκιά μιλούν για τη σeξουαλική παρεvόχληση στον εργασιακό χώρο, δίνουν στοιχεία που προκαλούν προβληματισμό και σοκάρουν, ενώ η Υφυπουργός ανακοινώνει τις αλλαγές που έρχονται στο νομοθετικό πλαίσιο.

• Τέλος, ο Γιάννης Αποστολάκης ετοιμάζει το πιο τραγανό σουφλέ με κανταΐφι που έχουμε δοκιμάσει.

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, καλεσμένοι της εκπομπής είναι οι SURVIVORS: Ελίζαμπεθ Ελέτσι, Βαλέρια Χοψονίδου και Δημήτρης Μακρόπουλος και μιλούν για τις συνθήκες στο νησί, τη σχέση της Ελευθερίας Ελευθερίου και του Αλέξη Παππά, την Ανθή Σαλαγκούδη, τον Τριαντάφυλλο και για το ποιοι παίκτες πιστεύουν ότι είναι δημοφιλείς στο κοινό. Τέλος, σχολιάζουν τους νέους παίκτες, αποκαλύπτουν πόσα κιλά έχασαν, αλλά και τι πήρε ο καθένας μαζί του, φεύγοντας από την καλύβα.

• Η Ιωάννα Μουρτζούκου δείχνει ασκήσεις αισιοδοξίας και η ενδοκρινολόγος-διαβητολόγος Οδύσσεια Κωνστάντουρα εξηγεί όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για την εμμηνόπαυση και τις διαταραχές στην έμμηνο ρήση.


DOT. Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 12:50, στον ΣΚΑΪ. Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα και Good Vibes.