Breaking News

Παντρεύεται η Μαρία Αντωνά: Πρόταση γάμου από τον Άρη Σοϊλέδη και δαχτυλίδι με... drone (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το περασμένο καλοκαίρι η Μαρία Αντωνά είχε αποχαιρετήσει το Happy Day, με ανάρτησή της στο Instagram... Τη φετινή σεζόν συνεργάζεται με την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη στο «Σου Κου Family».

Η πρώην συνεργάτιδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή παντρεύεται τον αγαπημένο της, τον ποδοσφαιριστή Άρη Σοϊλέδη, που αγωνίζεται στη Ρουμανία με τα χρώματα της Στεάουα Βουκουρεστίου. 

Τη χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε η ίδια στην κάμερα του Happy Day. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι το δαχτυλίδι το έφερε ένα drone!

Συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά μίλησε για το «Σου Κου Family», ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε:

«Έχει γίνει επίσημη πρόταση γάμου από τον σύντροφό μου. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, μια ημερομηνία ή κάτι άλλο γιατί τα πράγματα είναι λίγο ρευστά και λόγω του κορονοϊού.

Δεν ήταν κάτι που περίμενα. Ήταν μια πολύ αυθόρμητη κίνηση που έκανε ο Άρης. Από την πρώτη στιγμή που τον έχω γνωρίσει είναι ένα παιδί που δε μπορείς να το προβλέψεις, όσο και να θέλεις. Είναι λίγο τρελός μ' αυτά...

Κάποια στιγμή, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, μου είπε να πάμε σε ένα γεύμα για να γνωρίσω κάποιους συμπαίκτες του. Τελικά αυτό το γεύμα ήταν μια ωραία επίσκεψη σε ένα ωραίο σκάφος στολισμένο με πολύ ωραία μουσική. Κι ένα drone ήρθε και έφερε αυτό που ξέρεις. Έστησε υπερπαραγωγές, σε αυτά είναι τρομερός».