Breaking News

Πατρίτσια Περιστέρη: «Όταν βγήκαν στη δημοσιότητα οι καταγγελίες έχασα τον ύπνο μου, ξαναζούσα τη δική μου εμπειρία» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τη σeξουαλική παρεvόχληση που βίωσε στο χώρο του θεάτρου από ένα από τα καταγγελλόμενα πρόσωπα μίλησε η ηθοποιός και fashion blogger Πατρίτσια Περιστέρη στην εκπομπή T-Live. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Έχω βιώσει μια δυσάρεστη εμπειρία για την οποία δεν θέλω να μιλήσω. Την έχω πολύ μέσα μου και δεν είμαι ακόμα έτοιμη να μιλήσω... Γενικότερα έχουν υπάρξει διάφορες εμπειρίες στο χώρο, δεν είναι κάτι που δεν το γνωρίζαμε. Απλά πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να ξέρεις πώς να διαχειριστείς καταστάσεις, που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Για παράδειγμα έχω χάσει ρόλο γιατί δεν ενέδωσα. Μου έχει συμβεί να περάσω από δύο οντισιόν, να υπογράψω προσύμφωνο, να έχουμε συμφωνήσει στα χρήματα και μετά από δύο μέρες να με καλέσει ο σκηνοθέτης στο σπίτι του. Υποτίθεται θα ήμασταν όλο το καστ, αλλά ήμουν μόνο εγώ. Δεν υπήρξε κάποιο σκηνικό, αλλά απλά δεν ενέδωσα σε κάτι και μετά από 1-2 μέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι η συνεργασία μας δεν θα προχωρήσει...

Το περιστατικό, για το οποίο δεν θέλω να μιλήσω, έχει να κάνει με ένα από τα καταγγελλόμενα πρόσωπα. Όταν βγήκαν στη δημοσιότητα οι καταγγελίες έχασα τον ύπνο μου γιατί ξαναζούσα τη δική μου εμπειρία. Ήταν κάτι το οποίο μου στοίχισε πάρα πολύ. Αυτός ο άνθρωπος με κάλεσε να μιλήσουμε για μια δουλειά, μία θεατρική παράσταση. Με είχαν προετοιμάσει και μου είχαν πει ότι πρέπει να είμαι προσεκτική μαζί του γιατί ακούγονται αυτές οι φήμες. Θυμάμαι ότι είχα μπει στη διαδικασία να σκέφτομαι ότι δεν πρέπει να φορέσω φόρεμα... Θυμάμαι ότι μιλήσαμε και αρνήθηκα την πρόταση για μια παράσταση. Μετά από ένα χρόνο μου τηλεφώνησε ξανά για μια άλλη παράσταση και πήγα, αλλά ήμουν πιο άνετη γιατί θεώρησα ότι ήταν φήμες και πως εγώ ήμουν ok, είχα κάνει το ραντεβού μου, δεν βρέθηκα σε κάποιο κίνδυνο, ούτε μου την έπεσε, ούτε με έφερε σε δύσκολη θέση, ούτε τίποτα. Εννοείται ότι πρόσεχα, αλλά μετά από αυτό δεν θα ήθελα να μιλήσω...

Αυτή ήταν η φορά που μου στοίχισε πολύ. Ήρθα σε τόσο δύσκολη θέση... Είναι πολύ δύσκολο να περνάς από τέτοιου είδους σeξουαλική παρεvόχληση για να κάνεις ένα όνειρό σου πραγματικότητα. Ουσιαστικά ήταν η μοναδική φορά που βρέθηκα σε πάρα πολύ δύσκολη θέση... Σοκ... Ήταν στο θέατρο, ήμουν 22-23 χρονών, έχουν περάσει εννιά χρόνια...

Σοκαρίστηκα τόσο πολύ, που το κλείδωσα μέσα μου και δεν ήθελα να μιλήσω πουθενά γι' αυτό... Δεν σκέφτηκα να το καταγγείλω γιατί θεώρησα ότι κανένας δεν θα έδινε σημασία. Είναι τόσο αγαπητό πρόσωπο και σκέφτηκα ότι ο κόσμος δεν θα το πιστέψει...».


Η 32χρονη ηθοποιός είναι ευρύτερα γνωστή για το ρόλο της στη σειρά «Χαρά Αγνοείται». Η πιο πρόσφατη δουλειά της στην τηλεόραση ήταν τη σεζόν 2014-2015 στη σειρά «Ρουά Ματ» της Βάνας Δημητρίου. 

Η γοητευτική Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη - ελληνικής και πολωνικής καταγωγής - ζούσε στη Ζυρίχη της Ελβετίας με τη μητέρα της και εργαζόταν επαγγελματικά ως fashion blogger από το 2017 μέχρι το 2019. Από το 2019 έχει μετακομίσει μόνιμα στο Μεξικό λόγω του συντρόφου της, που είναι Μεξικανός αρχιτέκτονας, ενώ συνεχίζει να δουλεύει ως fashion blogger. Το 2016 πήρε το βραβείο «Social Media Darling» από την εταιρεία Accessorize.