Breaking News

Ράδιο Αρβύλα: Επεισόδιο 04/02/2021 - 24 χρόνια χωρίς τον Αντώνη Παραρά (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
24 χρόνια πέρασαν από την απώλεια του Αντώνη Παραρά, που «έφυγε» νωρίς... Όπως κάθε χρόνο, στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο των «Ράδιο Αρβύλα» ο Αντώνης Κανάκης δεν ξέχασε το συνεργάτη και φίλο του, με τον οποίο ο ίδιος, μαζί με τον Σωτήρη Καλυβάτση, ξεσήκωναν τότε τη νεολαία στο τηλεοπτικό «Κομφούζιο».

«Σήμερα δεν θα κλείσουμε όπως κλείνουμε και θα σας εξηγήσω γιατί... Δεν θα στενοχωριόμαστε γιατί είναι και ήταν ένα πραγματικά λαμπερό άτομο, ένα χαρισματικό παιδί, που τόσο θα θέλαμε να είμαστε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, να μεγαλώναμε, να ωριμάζαμε, να ασπρίζανε τα μαλλιά μας, να τρώγαμε όλοι μαζί, να ήμασταν παρέα», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

Και πρόσθεσε: «Σαν σήμερα ο Αντώνης μας "έφυγε". Κάθε μέρα τον θυμόμαστε, αλλά είναι η μέρα που εδώ και πολλά χρόνια παίζουμε αυτό το βίντεο και πάντα θέλω να στέλνω τους χαιρετισμούς μου στην οικογένειά του, στους καταπληκτικούς γονείς του. Τα φιλιά μου και την αγάπη μου».

Δείτε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο (04-02-2021). Η παραπάνω δήλωση του Κανάκη και το βίντεο - αφιέρωμα στον Αντώνη Παραρά, που προβλήθηκε στη συνέχεια, από το 49:28 και μετά.


Κάθε βράδυ στις 20:00, στο Open, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, το «Ράδιο Αρβύλα» καυτηριάζει, όπως μόνο αυτό ξέρει, την πολιτική επικαιρότητα, την κοινωνία και την τηλεόραση. 

Ο Αντώνης Κανάκης και οι Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης, αποδομούν τις εξελίξεις και την καθημερινότητα, με τις ειδήσεις να αποκτούν μια άλλη διάσταση.