Breaking News

Ρώμας: «Εσύ ο ίδιος καθορίζεις πόσο πολύ θέλεις να σε θυμούνται σαν μια φωτεινή περίπτωση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα», ο Χάρης Ρώμας σχολίασε το «κύμα» καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου, ενώ αποκάλυψε ότι και ο ίδιος έχει πέσει θύμα σeξουαλικής παρενόχλησης στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης τόνισε:

«Εξοργίζομαι γι' αυτά που μαθαίνω. Όχι ότι δεν ήξερα πως σε ευάλωτες δουλειές, όπως είναι αυτή που κάνουμε εμείς - όπου υπάρχει μεγάλη ανεργία και μεγάλος πάθoς για να κάνεις αυτό το λειτούργημα-επάγγελμα -, θα βρεθούν και άνθρωποι που θα σε εκμεταλλευτούν. 

Αυτή τη στιγμή το πληρώνουν έτσι κι αλλιώς αυτοί οι άνθρωποι, καθώς έχουν τη γενική κατακραυγή πάνω από το κεφάλι τους, είναι δακτυλοδεικτούμενοι και κάποιοι εξ αυτών έχουν παιδιά σε νεαρές ηλικίες που δεν θα ήθελαν να τους συμβούν αυτά για τα οποία καταγγέλλονται.

Σε όλους μας έχει συμβεί. Και βέβαια μου έχει συμβεί και πάνω από μία φορά. Φυσικά και μου έχει συμβεί και ήταν πολύ σοκαριστικό. Αντέδρασα, ήταν ο χαρακτήρας μου, ήταν η κατάσταση τέτοια και μπόρεσα να πω όχι. Να το ξεκόψω και - στη μία περίπτωση - να σπρώξω το συγκεκριμένο πρόσωπο και να φύγω.

Ξέρετε πόσα νέα παιδιά έχω βγάλει... Δεν υπάρχει, όμως, ένα που να βγει και να πει ότι ο Χάρης Ρώμας δεν μου φέρθηκε σαν πατέρας. Δεν υπάρχει ένα! Εσύ ο ίδιος καθορίζεις τους όρους του παιχνιδιού. Εσύ ο ίδιος καθορίζεις πόσο πολύ θέλεις να σε θυμούνται σαν μια φωτεινή περίπτωση στη ζωή τους και πόσο πολύ θες να είσαι μια σκοτεινή περίπτωση στη ζωή τους».