Breaking News

Στράτος Τζώρτζογλου: «Έβλεπα το φόβο στα μάτια της Τζένης Μπότση χωρίς να ξέρω τι της είχε συμβεί» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» φιλοξενήθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο οποίος ξέσπασε αναφερόμενος στις καταγγελίες στο θέατρο, τονίζοντας πως είναι πολύ μικρό το ποσοστό στο χώρο που είναι «μαύρο» και κακό.

Ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε την ελπίδα του να αποδοθεί δικαιοσύνη για όλες τις καταγγελίες που ακούμε, ενώ έκανε έκκληση σε όλους, που γνωρίζουν περιστατικά κακoποίησης, να βγουν και να μιλήσουν. 

Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε ότι είδε το φόβο στα μάτια της Τζένης Μπότση σε κάποια συνεργασία τους στο παρελθόν, αλλά δεν ήξερε τότε τι της είχε συμβεί. Συγκεκριμένα, ο Στράτος Τζώρτζογλου είπε:

«Με πολλές από αυτές τις κοπέλες που έχουν κάνει καταγγελίες έχω συνεργαστεί. Τη Ζέτα Δούκα, τη Τζένη Ιωακειμίδου, τη Τζένη Μπότση, τη Λένα Δροσάκη... είναι εκπληκτικά πλάσματα, ηθικότατες. Η συνεργασία μας ήταν πανέμορφη και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Έβλεπα κάποιο φόβο στα μάτια της Τζένης Μπότση όταν κάναμε τη σειρά "Το σημάδι του έpωτα" (1998-1999, Mega), γιατί  είχαμε και εpωτικές σκηνές. Και μου έλεγε "Στράτο σ' ευχαριστώ που με προστατεύεις", γιατί την κοιτούσα με αγάπη. Μου έλεγε "Δεν το πιστεύω αυτό που κάνεις". Και έλεγα "πολύ ευαίσθητη είναι αυτή". Καταλάβαινα ότι κάτι της είχε συμβεί, αλλά ποτέ δεν μου είπε τίποτα.

Η Τζένη Ιωακειμίδου είχε υποστεί ψυχολογική βία. Μία μέρα με πήρε τηλέφωνο και ήθελε να βρεθούμε. Ήταν στη Θεσσαλονίκη, όπου έπαιζε με κάποιον γνωστό ηθοποιό και είχε πάθει τα πάνδεινα απ' αυτόν. Και προσπαθούσα να της δώσω κουράγιο».

Δείτε το βίντεο.