Breaking News

Survivor: Αποχώρησε ο Δημήτρης Μακρόπουλος - «Βαριά» ποινή για Αλέξη Παππά και Chris Σταμούλη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το επεισόδιο της Τετάρτης ολοκληρώθηκε με το συμβούλιο, που επιφύλαξε μία δυσάρεστη έκπληξη στον Αλέξη Παππά και τον Chris Σταμούλη, οι οποίοι είχαν απουσιάσει για πολλή ώρα από την παραλία των Μπλε. 

Νωρίτερα, οι δύο παίκτες δικαιολογήθηκαν, λέγοντας ότι εξερεύνησαν τα μονοπάτια του δάσους, με αποτέλεσμα να βρεθούν εκτός ορίων. Ωστόσο, οι δικαιολογίες τους μάλλον δεν έπεισαν τους συμπαίκτες τους, οι οποίοι είχαν ανησυχήσει.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες στο συμβούλιο:

«Έχουν συμβεί κάποια γεγονότα τα οποία μας αναγκάζουν, δυστυχώς, να αλλάξουμε λίγο τη ροή του συμβουλίου. Επειδή προέχει η ασφάλεια  των παικτών, έχουν τεθεί κάποια όρια, που έχουν να κάνουν με τον χώρο στον οποίο ζείτε, τις παραλίες σας. Στην παραλία των Μπλε υπήρξε ένα περιστατικό. Δύο παίκτες ξεπέρασαν αυτά τα όρια και για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα η παραγωγή να ανησυχήσει και να κινηθεί ολόκληρος ο μηχανισμός για να τους βρούμε...

Αυτή η παράβαση θα έχει κάποιες συνέπειες... Για την επόμενη εβδομάδα, η Μπλε ομάδα θα έχει κατά 20% λιγότερες προμήθειες. Αυτές αφορούν κατά 10% τον Chris και κατά 10% τον Αλέξη. Επίσης, στους επόμενους δύο αγώνες που θα υπάρχει έπαθλο φαγητού και θα κερδίσει η Μπλε ομάδα, οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες δεν θα μπορούν να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού».

Στη συνέχεια ήρθε η ώρα της αποχώρησης για τη Μπλε ομάδα

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Chris Σταμούλης και ο Δημήτρης Μακρόπουλος.

Τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό πήρε ο Δημήτρης Μακρόπουλος, ο οποίος αποχώρησε λίγες ημέρες μετά την είσοδό του στο ριάλιτι επιβίωσης (είχε μπει στο επεισόδιο της Κυριακής 31 Ιανουαρίου).

Δείτε στο βίντεο ολόκληρο το συμβούλιο.