Breaking News

Survivor: Ένταση στην Κόκκινη ομάδα λόγω παραμονής της Ανθής - Χαμός μεταξύ Τριαντάφυλλου και Σοφίας (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μεγάλη ένταση επικράτησε στην ομάδα των Κόκκινων στο επεισόδιο της Κυριακής λόγω της παραμονής της Ανθής Σαλαγκούδη στο τελευταίο συμβούλιο, στο οποίο αποχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Τριαντάφυλλος επιτέθηκε στην Ανθή, λέγοντάς της ότι και δεν φέρνει νίκες στην ομάδα αλλά και δεν βοηθάει στις δουλειές. Επίσης, τόνισε ότι δεν φοβάται να λέει τη γνώμη του, παρά  το γεγονός ότι ο πατέρας της ήταν παλαιότερα πολιτικός, υπονοώντας ότι η παραμονή της έχει σχέση με τη στήριξή του.

Επιπλέον o  τραγουδιστής άφησε αιχμές για τη Σοφία Μαργαρίτη, σημειώνοντας ότι κάποιοι θέλουν να τα έχουν καλά με την Ανθή γιατί είχε βγει πριν λίγο καιρό η πιο δημοφιλής πριν γίνουν οι αλλαγές στις ομάδες, αλλά και γιατί παρέμεινε στο παιχνίδι όσες φορές ήταν υποψήφια προς αποχώρηση.

Εναντίον της Ανθής, σχετικά με την προσφορά της στην ομάδα, μίλησαν στην κάμερα ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Ηλίας Μπόγδανος.

Όπως θα δείτε στο τελευταίο βίντεο, η αναφορά του Τριαντάφυλλου στη Σοφία, αλλά και στον πατέρα της Ανθής, εξόργισε τη Σοφία η οποία ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον τραγουδιστή.

Δείτε όσα έγιναν στην καλύβα της Κόκκινης ομάδας.