Breaking News

Survivor - Η μυστική συμφωνία της Ε. Κρεμλίδου με τον James: «Δεν κράτησε το λόγο του» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες η Έλενα Mariposa Κρεμλίδου αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, τονίζοντας ότι βάζει πάνω απ' όλα την υγεία της. Το μεσημέρι της Πέμπτης είπε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Love it»:

«Στη μπλε ομάδα υπήρχε αρνητικότητα από όλους προς όλους. Ο καθένας έψαχνε πράγματα που τον ενοχλούν για να έχει δικαιολογία στην ψηφοφορία.

Με τον James γνωριστήκαμε το καλοκαίρι, που είχα κάνει διακοπές στη Ρόδο. Μας ξενάγησε με σκάφος ως μέρος των υπηρεσιών της εταιρείας του. Όταν ενημερωθήκαμε ότι θα είμαστε μαζί στο παιχνίδι, είχαμε συμφωνήσει να μην αποκαλύψουμε ότι γνωριζόμαστε. Πριν φύγω από το Survivor έμαθα ότι το ξέρουν όλα τα παιδιά. Εγώ κράτησα το λόγο μου, αυτός δεν τον κράτησε.

Είναι ο πιο στρατηγικός παίκτης στο παιχνίδι. Όλοι έχουν πει άσχημα πράγματα για άλλους. Είναι εύκολο να κατηγορείς κάποιον που δεν είναι εκεί. Ξέρω ποιος έχει πει τι. Είναι κρίμα να ρίχνεις τους άλλους με ψευδή γεγονότα για να νιώθεις καλά.

Η Ελευθερία δεν φλέρταρε με τον Αλέξη, έτσι είναι με όλους. Είναι ευχάριστη. Μπορεί να έχει παρεξηγηθεί για τον τρόπο της, αλλά κατηγορώ τον Αλέξη και όλα τα αγόρια που συμφώνησαν μαζί του.

Δεν είπα ποτέ το Νίκο χωριάτη. Σοκαρίστηκα με το μένος του. Μέσα στον ενθουσιασμό μου χαρακτήρισα τις άλλες κοπέλες "λαϊκές", αλλά δεν το εννοούσα με κακό τρόπο.

Δεν ταίριαξα με την Άννα Μαρία γιατί ταίριαξε με τα άλλα παιδιά. Στην αρχή μου κακοφαινόταν που η Μαριαλένα και η Άννα Μαρία έκαναν παρέα. Μετά το πήρα απόφαση...».