Breaking News

Survivor - «Λύγισε» ο Π. Κονδυλάτος: «Ο Τριαντάφυλλος θα είναι αδερφός μου» - «Η Ανθή λειτουργούσε σαν κακομαθημένη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τις πρώτες δηλώσεις έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος αποχώρησε από το Survivor. Ο σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης των Κόκκινων μίλησε για τους συμπαίκτες του, συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο, ενώ πέταξε τα «καρφιά» του στην Ανθή Σαλαγκούδη. Συγκεκριμένα, είπε στην εκπομπή «Love it»:

«Ο Γιώργος Κοψιδάς με είχε αδικήσει και είχε αδικήσει και την ομάδα με τις αποφάσεις του. Είχαμε πει ότι αν δεν φύγω θα ξεκινούσε μία νέα περίοδος για μας, που θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε περισσότερο.

Ίσως είπα κάποια αιχμηρά πράγματα για τους συμπαίκτες μου. Την τελευταία ημέρα ζήτησα συγγνώμη αν τους πλήγωσα άθελά μου. Μετανιώνω αν έχω υπάρξει πιο αυστηρός από ό,τι έπρεπε. Μήπως κρίνομαι για την ειλικρίνειά μου; Μετανιώνω και για θετικά πράγματα που έχω κάνει. Όπως ότι θυσίασα φαγητό χωρίς να το κάνουν οι άλλοι...

Ο Τριαντάφυλλος δρούσε πολλές φορές με την παιδική του πλευρά. Αυτό με στεναχωρούσε κι αντιδρούσα. Αλλά έχουμε ζήσει και πολύ συγκινητικές στιγμές με τον Τριαντάφυλλο. Έχει τύχει να ταΐζουμε ο ένας τον άλλο στο στόμα με το ίδιο κουτάλι. Αυτές οι στιγμές θα μας ενώνουν για πάντα. Θα είναι αδερφός μου και η καρδιά μου θα τον αναζητά στις στιγμές που βάλαμε στην άκρη τα νεύρα και μείναμε δύο άνθρωποι σε συνθήκες που ήταν σκληρές και που αντιμετωπίσαμε ο ένας τον άλλον απλά σαν άνθρωποι. Ελπίζω αν βγει και δει κάποια πράγματα να μη θυμώσει. Δεν θεωρώ ότι τον έχω κρίνει άδικα. Θεωρώ ότι τον έχω κρίνει αυστηρά, έχει διαφορά. Κάποια πράγματα που έκανε ο Τριαντάφυλλος, όπως και ο Γιώργος, είχαν μεγάλες επιπτώσεις ή ήταν ενοχλητικά. 

Με την Ανθή Σαλαγκούδη σε κάποια πράγματα ταιριάζαμε και σε άλλα δεν ταιριάζαμε καθόλου σαν άνθρωποι. Την ώρα που τα κάνει δε θα μείνω σιωπηλός. Αν δεν της αρέσει είναι δικό της θέμα. Δεν έχω υποχρέωση να τη νταντέψω, ούτε είμαι ο μπαμπάς της να της χαϊδεύω τα μαλλιά και να την κανακεύω. Αν δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι κάποιες φορές λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Είναι μοιρολάγνα σαν προσωπικότητα και είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να γίνει και μοιρολάτρης και να θέλει να αισθάνεται ότι αδικείται. Αυτή η αίσθηση την κάνει να αισθάνεται καλά. Επειδή της τα έλεγα, αισθανόταν ότι δεν μπορούσα να της δώσω αγάπη, αλλά δεν ισχύει.

Με έχουν εντυπωσιάσει όλοι για τις στρατηγικές τους ικανότητες. Πιο στρατηγικά από όλους παίζει η Ανθή. Θεωρώ ότι είναι η πιο έξυπνη παίκτρια που έχει περάσει από το παιχνίδι. 

Όταν αρρώστησε η Κάτια Ταραμπάνκο οι κοπέλες δεν την πίστευαν επειδή τις κατηγορούσε όταν εκείνες παραπονιόταν.»

Δείτε το βίντεο.